Fudbal

E moj Partizane, oni kao da se takmiče sami sa sobom u takmičenju u šamaranju.

Zvezda mi deluje dobro ove sezone, ozbiljan novac je uložen, doveden dobar trener. Verujem da ove godinw mogu otići korak dalje u LŠ. TSC uz dobar žreb možda nešto i napravi u grupi LK, dok od Čuke standardno ne očekujem ništa. Oni po pravilu jednu sezonu odrade super u domaćoj ligi i onda u narednih pola godine seru sami po sebi. Vojvodinu je izlišno komentarisati, oni i Radnički iz Niša su me i dva najneozbiljnija i najneorganizovanija kluba u državi.

Pa sluzimo samo da budemo 0 0 6.
Podseti me kad je to bilo zadnji put

E moj Partizane, oni kao da se takmiče sami sa sobom u takmičenju u šamaranju.

Zvezda mi deluje dobro ove sezone, ozbiljan novac je uložen, doveden dobar trener. Verujem da ove godinw mogu otići korak dalje u LŠ. TSC uz dobar žreb možda nešto i napravi u grupi LK, dok od Čuke standardno ne očekujem ništa. Oni po pravilu jednu sezonu odrade super u domaćoj ligi i onda u narednih pola godine seru sami po sebi. Vojvodinu je izlišno komentarisati, oni i Radnički iz Niša su me i dva najneozbiljnija i najneorganizovanija kluba u državi.
TSC igra LE ukoliko ispadne od Brage, a takodje i ako prodje Portugalce i ispadne od Marseja ili Panatinaikosa.

Usput su dobili dozvolu da igraju LE na svom stadionu. Lepa vest, videćemo da li će im bilo kako pomoći.
TSC u Topoli na krajnjem severu, Čuka u Leskovac na krajnjem jugu i to na dva trenutno najmodernija stadiona

Konačno da se gleda kvalitetan fudbal van Beograda, pa makar i imali 1 bod u grupama

Davno beše da su naši klubovi završavali baš sa nulom. To se neće dogoditi ni sad.

Želim sreću svim našim klubovima, naravno kao navijač Zvezde želim Zvezdi makar da budu treći u grupi a ako možemo da napadnemo proleće to će biti idealno. Sve to zavisi i od žreba.

Pa nećemo preterivati..11:0.. Mnogo za jednu utakmicu. :ROFLMAO:

Back