Kako se danas osećate?

Haha, jao bre Bebi 🤭 dobro, hvala lepo na komplimentima 🫶🏻

Haha da li se to spremamo za izbor mistera foruma? 🤣
U cemu je stvar? 🤭

Može može stavite me u žiri, taman što se kaže da vas sve bolje upoznam i analiziram 😂 ako ima i testera da probamo nešto slatko možeee, neka svako donese neki kolačić
pulsar-el-bot%C3%B3n-dani-mart%C3%ADnez.gif

Da ne bude spam dva posta za redom ali mi je neverovatno koliko mi se random ljudi poveravaju. Frizerka mi ispričala istorijat razvoda sa mužem još mi tražila savete.. Pritom sam se šišao dva puta kod nje i stvarno je gotivna, nekako smo kliknuli ali mi je čudno da mi tako neko iznosi intimu. Raskokodakali smo se pošteno, frizerka pored izneverovala. 😂 Dosta ljudi mi govori da imaju poverenja u mene nekako me to uvek oraspoloži, čak i ako me ne poznaju da dajem takav utisak

Dobro jutro 🥰

9662256_a3451.gif

Ja se danas baš dobro osjećam jer sam nakon sto godina uspio zaspati prije 11 navečer, baš sam se lijepo naspavao.

Je l' ima još neko na forumu ko uglavnom zaspi oko 23? 😁 Ja retko ostanem budan nakon toga i imam 8h sna. 😍
Ja kako kad. Nekad sam preumorna, pa sam pre neki dan zaspala oko 22h, a nocas zalutala u jutarnje sate... 😁

@Marko A sta mi se motaju oko nogu andjelak i ta macketina, nesto su mi sumnjivi... :cool:😂

Back