Ahahaha ali @libertà da bude počasni žiri jer on je sad u najboljoj fazi procene, još je Vaga esteta.Haha da li se to spremamo za izbor mistera foruma?
U cemu je stvar?![]()
Otkako sam saznao da je u vezi tri godine to se završilo.Endrega lupa ljute smajliće čim se obratimo Mikiju.![]()
Potvrđujem. Drago mi je da nas ima sve više u klubu 30ogodisnjaka jer ne mogu sa klincima više da izlazim na kraj.Slažem se sa Bebijem. Evo može i @Endrega da potvrdi.![]()
Drago mi je da to cujem/citam.Slabo sam spavao i ja ali se lepo osećam danas![]()
Markic, pa ovo sam ja u crnoj haljini... ili ti?Dobro jutro
![]()
Ja se danas baš dobro osjećam jer sam nakon sto godina uspio zaspati prije 11 navečer, baš sam se lijepo naspavao.
Da, to si ti, a ovo iznad su Goga i BožicaMarkic, pa ovo sam ja u crnoj haljini... ili ti?![]()
![]()
Ja kako kad. Nekad sam preumorna, pa sam pre neki dan zaspala oko 22h, a nocas zalutala u jutarnje sate...Je l' ima još neko na forumu ko uglavnom zaspi oko 23?Ja retko ostanem budan nakon toga i imam 8h sna.
![]()
I ja uvek zaspim između 22h i 23h ali se prerano probudim. Jutros u 5:40Je l' ima još neko na forumu ko uglavnom zaspi oko 23?Ja retko ostanem budan nakon toga i imam 8h sna.
![]()