Kako se danas osećate?

Naspavao sam se bome.

Trebalo je danas rano ujutro da idem za Prag, ali je juče krenulo neko olujno vreme, razbacalo granje svuda, danas će ceo dan da bude tako, pa sam ostao kod kuće. Danas moram kuću da sredim, operem veš i ostalo, dakle domaćica.

Uh, kamo srece vise da prodje ovaj toplotni talas znaci, ne izlazim napolje osim ako mi je stvarno preka potreba.

Tačno!!! 😄 Naime, već godinu i po sam se pitao kako svi imate 118 poena, a ja 113. Mislio sam da ima veze sto me lobanjate, kad juče stavio avatar i dobih nedostajućih pet poena. Znači u tome je bila tajna, pomislih dok sam ležerno prekrštao noge, ispijajuci frape od maline i posmatrajući komšiju bez majice 🫳

Androga ko inspektorka Lili, sunce ti poljubim....

848423_printscreen-youtube-zadruga-lili_ls.jpg

Osecam se izgoreno i iznervirano zbog toga. Bas me odma dohvati sunce, evo zasto ne volim plazu.

Faktor 50, bežiš u hlad i nema gorenja. 😁 ja sam se spasao ovo letovanje da ne budem rakče. Iako delujem zbog crne dlake da sam taman zapravo mi dosta beo ten. 😂

Ma nista meni ne pomaze da odbegnem, izgorecu samo sto cu u more uci.

Inace prvi put nakon 9 godina sam isao na more, pamtim tad smo igrali 99. FSC slao sam listu Leu lol

Brate ove vrućine su nesnosne, ja isključivo imam želje za slatkim i to baš.. Sinoć sam jeo čizkejk kod drugarice i tako mi se sad prijelo. Sve mi je zanimljiviije od učenja a spremam dva predmeta uporedo.

Brate ove vrućine su nesnosne, ja isključivo imam želje za slatkim i to baš.. Sinoć sam jeo čizkejk kod drugarice i tako mi se sad prijelo. Sve mi je zanimljiviije od učenja a spremam dva predmeta uporedo.
Meni je samo spavanje najzanimljivije po vrucini. 😅

Back