Lignjoslav
Ekspert
Ne bih rekla.

Koja dobro skrivena tajna je u pitanju? Da nije možda ona kako učitati profilnu sliku?Osećam se odlično jer sam uspeo da otkrijem dugo vremena dobro skrivenu tajnu.

Naime, već godinu i po sam se pitao kako svi imate 118 poena, a ja 113. Mislio sam da ima veze sto me lobanjate, kad juče stavio avatar i dobih nedostajućih pet poena. Znači u tome je bila tajna, pomislih dok sam ležerno prekrštao noge, ispijajuci  frape od maline i posmatrajući komšiju bez majice
 Naime, već godinu i po sam se pitao kako svi imate 118 poena, a ja 113. Mislio sam da ima veze sto me lobanjate, kad juče stavio avatar i dobih nedostajućih pet poena. Znači u tome je bila tajna, pomislih dok sam ležerno prekrštao noge, ispijajuci  frape od maline i posmatrajući komšiju bez majice   
Meni je samo spavanje najzanimljivije po vrucini.Brate ove vrućine su nesnosne, ja isključivo imam želje za slatkim i to baš.. Sinoć sam jeo čizkejk kod drugarice i tako mi se sad prijelo. Sve mi je zanimljiviije od učenja a spremam dva predmeta uporedo.

Doslovno da. Jedva čekam prvi septembar da nastavim da bindžujem Sruvivor ( stao sam na 23 sezoni)Meni je samo spavanje najzanimljivije po vrucini.
 Tada neću imati ispite
 Tada neću imati ispite