Predlozi i utisci o forumu

Može kratko konstekst izjave i zašto neko na to stavlja ljuti smajlić?!?!

E baš bih voleo da vam taj Baloš ode dogodine da ga hajpujete do iznemoglosti u vašem stilu, i onda da se polako približava ESC, da se krčkaju kladinoce laganica, i da se iščuđavate.. ... 😛😌😍

Pa šta predlažeš, ko je najbolja opcija za Srbistan?

Da, malo da vidimo tu zabavnu statistiku, ove lobanje me podsećaju na groblje koje viđam svaki dan.

Trenutno imamo ozbiljnije stvari koje moramo da adresiramo pre nego što pređemo na post godine...
Ma neći moći da spavam od tebe još imam i temperaturu 37.3!!!

Da, malo da vidimo tu zabavnu statistiku, ove lobanje me podsećaju na groblje koje viđam svaki dan.

Ma neći moći da spavam od tebe još imam i temperaturu 37.3!!!
A jbg kad nije na meni da pričam o tome. Verujem da će se #GlavniAkteri obratiti javnosti. 😂

Pa ne, jer je za sve ostalo aplikacija bolja, sto ne znaci da ona ne moze imati mane i da moramo goriti u paklu cim se za te mane pozalimo
Ja sam mislio da sam jedini kojem se ta rotacija dešava pa nikada ništa nisam napisao :D. Ja konstantno imam ugašenu rotaciju ali se ekran rotira bez obzira. Aplikacija je inače van toga odlična i super funkcioniše i mnogo je bolja opcija nego da ideš preko chroma, ali ova rotacija ubija!

Pa šta predlažeš, ko je najbolja opcija za Srbistan?
Ovo jeste tema predloga i utisaka Bebi, ali ne za Srbistan na ESC.. 😂
No ajde, ne smeta meni on da ide, nisam se ni tada žalio u tom smislu, preuveličali ste moj komentar po n-ti put, ništa novo lmao 😂 samo sam se osvrnuo na to da po meni, ako se želi neki jači malo rezultat, taj vokal, koji sam tada slušao na PZE 2023 od njega naprosto nije dovoljan i da sama pesma takva kakva je u tom stilu mi ne deluje preterano konkuretno kada bi došlo do samog glasanja, a naročito na srpskom jeziku izvedena..
Eto, ništa posebno, ali su za par komentara nakon toga bukvalno od mene napravili Natašu Kandić koja eshumira albanske žrtve u Batajnici.. Lol bizzare.. 😌😂😂

Back