zato što je Mrmi osporavao Balošev vokal i kompozicijuMože kratko konstekst izjave i zašto neko na to stavlja ljuti smajlić?!?!
Ja sam ga stavio? Neki problem možda?!Može kratko konstekst izjave i zašto neko na to stavlja ljuti smajlić?!?!
Blasfemija veka!!!zato što je Mrmi osporavao Balošev vokal i kompoziciju
Ma neći moći da spavam od tebe još imam i temperaturu 37.3!!!Trenutno imamo ozbiljnije stvari koje moramo da adresiramo pre nego što pređemo na post godine...
Trenutno imamo ozbiljnije stvari koje moramo da adresiramo pre nego što pređemo na post godine...
A jbg kad nije na meni da pričam o tome. Verujem da će se #GlavniAkteri obratiti javnosti.Da, malo da vidimo tu zabavnu statistiku, ove lobanje me podsećaju na groblje koje viđam svaki dan.
Ma neći moći da spavam od tebe još imam i temperaturu 37.3!!!
Ja sam mislio da sam jedini kojem se ta rotacija dešava pa nikada ništa nisam napisaoPa ne, jer je za sve ostalo aplikacija bolja, sto ne znaci da ona ne moze imati mane i da moramo goriti u paklu cim se za te mane pozalimo
Ovo jeste tema predloga i utisaka Bebi, ali ne za Srbistan na ESC..Pa šta predlažeš, ko je najbolja opcija za Srbistan?
bilo bi lepo da je nešto pozitivnoA jbg kad nije na meni da pričam o tome. Verujem da će se #GlavniAkteri obratiti javnosti.![]()
Vjerojatno pozitivno ko test na koronubilo bi lepo da je nešto pozitivno![]()