Da li su s nama u prostoriji oči koje su potrebne da se spozna prava tema za ovu diskusiju?
A na koga ovde misliš?Sa nama u prostoriji oči Saše Matića.
Ja nosim naočare i želim da radim operaciju skidanja dioptrije kada sakupim pare za to
Bože zdravlja bože zdravlja bože zdravlja!Bože @Miloš, meni pričaš, na šta ti ja ličim, na nekog ko ne ide na preglede...
Potrošim pola plate na preglede privatno...ne pitaj me ništa...
kako nisi?Ne, nisam ništa rekao u tom kontekstu.
Opaaaaaa, dođosmo dakle do diskusije.... ono gde vam sluzim kao dzak za udaranje, a nikog ne diram, NIKAD, za ismevanje, podsmevanje, potkusurivanje...Ok Mrme, radi šta hoćeš. Ne moraš od ranog jutra biti "mrmoran".Kada pišemo na forumu, ne mora se sve posmatrati lično, već i malo u širem kontekstu zarad diskusije.
Znači danas treba biti strpljiv.Evo od prilike da vidimo šta koga može da zadesi
Uvek treba biti strpljiv. Nije za džabe izreka: Strpljen spašen.Znači danas treba biti strpljiv.![]()
![]()
Prvi put cujem za tu izrekuUvek treba biti strpljiv. Nije za džabe izreka: Strpljen spašen.![]()
Tu treba obaviti pregled i videti da li si dobar kandidat za intervenciju, pored toga što treba bar godinu dana da bude stabilna dioptrija, bitno je i stanje oka, rožnjače itd. Inače, sad malo i poskupelo, 600 evra po oku, pre bilo 500 godinama (negde je i 800). Ja sam pre godinu dana operisao kataraktu na oba oka, i tu je bilo sto nekih provera na predoperativnom pregledu da bi se odlučilo koje sočivo dolazi u obzir. Za lasersko skidanje je možda malo kraća procedura.