Istorija Pesme Evrovizije 1956 - 2021

Želim da RTS odabere sa Fiorella Mannoia predstavlja Srbiju na ESC... To je ono što ja želim.. 😍

2021. je bilo dosta izvođača koje volim, ali mi se njihove pesme nisu posebno svidele, tipa Noemi (sledeće godine je bila top), Gaia, pa čak i Annalisa. Kod Madame je uvek ili-ili, a pesma sa tog izdanja mi se nije svidela. Lista su mi bili favoriti, a Irama je bio isto jako visoko i to mi je njegova najjača pesma.
kod mene uglavnom sve što uradi Dardust bude vrhunski, pa samim tim i Madamina, a takođe mi se pored nje, Irame i naravno Maneskina isticao Willie Peyote - "Mai dire mai", odlična stvar. Colapesce i Dimartinova pesma je isto onako fina samo za Sanremo upotrebu, a ostalo mi veliko razočarenje.

Pogotovu sam očekivao nešto više od Ermala i od Lo Stato Sociale, a i Frančeska + Fedez pesma je bila mlaka voda...

@Pokahontas

Nemoj tako, 2017 svakako je kvalitetnija, ali i "Un milione di cose da dirti" 2021 je vrhunska..
Ermal Meta je takav car.. U muzičkom smislu. Interpretacije koje on servira su tako prefinjene, tako sofisticirane u nekom zatvorenom smislu, kako taj čovek donosi tekst, to je nešto neviđeno..

@Pokahontas

Nemoj tako, 2017 svakako je kvalitetnija, ali i "Un milione di cose da dirti" 2021 je vrhunska..
Ermal Meta je takav car.. U muzičkom smislu. Interpretacije koje on servira su tako prefinjene, tako sofisticirane u nekom zatvorenom smislu, kako taj čovek donosi tekst, to je nešto neviđeno..
ne znam, previše se brzo vraćao nakon pobede sa Fabricijom.

Ako se već vraćaš, onda treba da nadmašiš svoje prethodne pokušaje, a ja takav utisak nisam stekao.

Ko je to i zašto?
Moj omiljeni italijanski izvođač ikad, i jedan od najboljih uopšte, u celini.. 🤩
"Che sia benedetta" iz 2017. je vrlo verovatno najbolja pesma sa Sanremo festivala u 21. veku..

Musica leggerissima je jedna od retkih pesama gde mi se dopadaju i original i obrada Ane Mena na španskom (da ne bude zabune, užasna mi je njena SR pesma).
Meni Duecentomila ore bila baš simpa pesma, ni nju ni Tananai/ja nisam skontao što su bili na dnu (osim što se Tananai sprdao uživo sa lošim vokalima i nastupom).

Sesso Occasionale hit xD

@Mrm
Pa kako Srbiju da predstavlja? Jel ima državljanstvo? Udata za srpskog burekdžiju nekog? :D

@Mrm
Pa kako Srbiju da predstavlja? Jel ima državljanstvo? Udata za srpskog burekdžiju nekog? :D
Udaćemo je brzo za tebe, ih šta nam teško.. Dok si nam ti tu, živ i zdrav, sve rešavamo u sekundi.. 🤩😍

U Mrmovoj mašti je, baš kao i u Simsima, sve moguće.
Osim da se dodo ne ljuti za Reni.. 🥺🥺
To je jedino nemoguće..da li će bizarni taktovi one prelepe folk disco numere iz sredine 90-ih u kombinaciji sa prigušenom bojom glasa legende iz podbalkanskog grada Plevena, uspeti na kraju da smekšaju, okamenjeno srce dodo-a, ostaje da se vidi... 😌

Ma toliko bračnih ponuda mi nude u poslednje vreme, namirisali ljudi da sam Paris Hilton! xD

Meni neki sladoled, jer sam jeo pizzu 4 vrste sira. xD
Znači proradio metabolizam? To je dobar znak

Osim da se dodo ne ljuti za Reni.. 🥺🥺
To je jedino nemoguće..da li će bizarni taktovi one prelepe folk disco numere iz sredine 90-ih u kombinaciji sa prigušenom bojom glasa legende iz podbalkanskog grada Plevena, uspeti na kraju da smekšaju, okamenjeno srce dodo-a, ostaje da se vidi... 😌
Ja sam zla barbika
Srce mi je plastika

@Mrm @dodo koji vam je omiljeni nacionalni izbor, a da ne računamo sanremo? (s obzirom da nije nacionalni izbor već priča za sebe jelte)

Back