kod mene uglavnom sve što uradi Dardust bude vrhunski, pa samim tim i Madamina, a takođe mi se pored nje, Irame i naravno Maneskina isticao Willie Peyote - "Mai dire mai", odlična stvar. Colapesce i Dimartinova pesma je isto onako fina samo za Sanremo upotrebu, a ostalo mi veliko razočarenje.2021. je bilo dosta izvođača koje volim, ali mi se njihove pesme nisu posebno svidele, tipa Noemi (sledeće godine je bila top), Gaia, pa čak i Annalisa. Kod Madame je uvek ili-ili, a pesma sa tog izdanja mi se nije svidela. Lista su mi bili favoriti, a Irama je bio isto jako visoko i to mi je njegova najjača pesma.
Ko je to i zašto?Želim da RTS odabere sa Fiorella Mannoia predstavlja Srbiju na ESC... To je ono što ja želim..![]()
Musica leggerissima je jedna od retkih pesama gde mi se dopadaju i original i obrada Ane Mena na španskom (da ne bude zabune, užasna mi je njena SR pesma).Colapesce i Dimartinova pesma je isto onako fina samo za Sanremo upotrebu
ne znam, previše se brzo vraćao nakon pobede sa Fabricijom.@Pokahontas
Nemoj tako, 2017 svakako je kvalitetnija, ali i "Un milione di cose da dirti" 2021 je vrhunska..
Ermal Meta je takav car.. U muzičkom smislu. Interpretacije koje on servira su tako prefinjene, tako sofisticirane u nekom zatvorenom smislu, kako taj čovek donosi tekst, to je nešto neviđeno..
Moj omiljeni italijanski izvođač ikad, i jedan od najboljih uopšte, u celini..Ko je to i zašto?
Meni Duecentomila ore bila baš simpa pesma, ni nju ni Tananai/ja nisam skontao što su bili na dnu (osim što se Tananai sprdao uživo sa lošim vokalima i nastupom).Musica leggerissima je jedna od retkih pesama gde mi se dopadaju i original i obrada Ane Mena na španskom (da ne bude zabune, užasna mi je njena SR pesma).
Udaćemo je brzo za tebe, ih šta nam teško.. Dok si nam ti tu, živ i zdrav, sve rešavamo u sekundi..
sad mi se jede burekUdata za srpskog burekdžiju nekog?![]()
Ma toliko bračnih ponuda mi nude u poslednje vreme, namirisali ljudi da sam Paris Hilton! xDUdaćemo je brzo za tebe, ih šta nam teško.. Dok si nam ti tu, živ i zdrav, sve rešavamo u sekundi..![]()
Meni neki sladoled, jer sam jeo pizzu 4 vrste sira. xDsad mi se jede burek![]()
Osim da se dodo ne ljuti za Reni..U Mrmovoj mašti je, baš kao i u Simsima, sve moguće.
Ma ja volim one iz poslastičarnice i keks kornet.Upravo sam jeo sladoled iz LIDLA..![]()
Znači proradio metabolizam? To je dobar znakMa toliko bračnih ponuda mi nude u poslednje vreme, namirisali ljudi da sam Paris Hilton! xD
Meni neki sladoled, jer sam jeo pizzu 4 vrste sira. xD
Ih, ko ne voli..Ma ja volim one iz poslastičarnice i keks kornet.![]()
Ja sam zla barbikaOsim da se dodo ne ljuti za Reni..
To je jedino nemoguće..da li će bizarni taktovi one prelepe folk disco numere iz sredine 90-ih u kombinaciji sa prigušenom bojom glasa legende iz podbalkanskog grada Plevena, uspeti na kraju da smekšaju, okamenjeno srce dodo-a, ostaje da se vidi...![]()
Pa ja mislim da jeste, al jutros sam bio optimista pa me optimizam šinuo u glavu.Znači proradio metabolizam? To je dobar znak
Samo pizza i sladoled i 100 kila i renesansa kao lepotni ideal.Ih, ko ne voli..
U Milanu ćemo se daviti u sladoledu, obećavam ti...