Kako se danas osećate?

Ajde malo zaustavite se sa tim lobanjama na svakom postu ili sledi zabrana reakcija, ili ukidanje lobanje.

A inače do sada nije bio stranački angažovan, pošto je opšte poznato da se u državne firme kadar ubacuje "isključivo putem konkursa". A što se tiče Karleušinog koncerta, odnosno prisustva istom, Mrmče mislim da bi ti to bio korak napred u muzičkom ukusu, imajući u vidu ko su ti muzički favoriti (čuj Reni sa peskom u glasu koji vuče u nostalgiju i melanholiju)
Pa eto vidiš nisam stranački angažovan, da jesam vrv bih stvarno već bio ili narodni poslanik, ili bih barem imao veće zvanje, a svakako više para.. Vrlo moguće i bio preko. Ukratko rečeno, budaletina..😭

Idemo BLIC ANKETA

👍🏼 ako mislite da je Mrm upao na posao u Ministarstvu preko konkursa
🤣 ako mislite da je radila članska kartica

Ima u javnim preduzećima i onih koji su vanstranacki došli, dakle preko rodbine i poznanika.

Tužno. Jutros je uginula slonica Tvigi. Bila je među najstarijim i najpoznatijim stanovnicima Beo Zoo Vrta. U Beograd je stigla 1990. godine i veoma brzo je osvojila srca posetilaca i zaposlenih, koji su do poslednjeg dana brinuli o njoj sa puno ljubavi i pažnje. Napustila nas je u 58. godini nakon kraće i teške bolesti. :cry:

NFuXEJH.jpg

Osećam se da sam preterao sa kupovinom kombinacije za svadbu plativši 250 evra.
Uvek volim da prođem jeftinije, al za ovo kako hoću da izgledam ne može jeftinije.

• Like
Reactions: Mrm
Čudnjikavo, zadnjih par dana mi svako malo titra područje ispod desnog oka i baš me zna iritirati to. Nikad mi se to ranije nije dešavalo. Kaže gugl stres i nedostatak sna, između ostalih, ozbiljnijih stvari. :sleep: Pravit ću se da je do toga 🛌

Nisam spavala, udarilo me sunce. ☀️☀️☀️

Last edited:
Osećam se da sam preterao sa kupovinom kombinacije za svadbu plativši 250 evra.
Uvek volim da prođem jeftinije, al za ovo kako hoću da izgledam ne može jeftinije.
Ako si vala...šta si pretarao aaaajde Boga ti, jednom se živi... (y)

Back