Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ja sumnjam da ću se ikada privići na PZE. Beovizija mi je i dalje prva na umum PZE mi je totalno neintuitivno i nekako ne klizi sa jezika.

Rumunsko ime, Nacionalna Selekcija, mi je super, moglo bi i to da se iskoristi, ko da neko ovde zna kako se zove rumnski izbor.

Ja bih najradije voleo kad bi vratili "Evropesma", ali aj sad je kasno da se menja kad se PZE već gradi kao brend.

Ma nema vise rebrendiranja. To je sto je. Dosta je
Ako posle 3 godine ljudi i dalje koriste staro ime, nisam baš siguran.
Ja sam tek sada shvatio da Muggles i ne izgovaraju PZE, tj. da skraćenicu ne zna niko sem fanova verovatno.

Ja sam se lagano navikao na PZE, čak mi je i lakše nego Beovizija jer su samo tri slova i svako od fanova zna o čemu je riječ. Štoviše, prvi PZE je bio vrlo uspješan tako da imam samo pozitivna osjećanja za taj naziv.

Meni isto PzE super i navikao sam se na to brzo. A narod neka zove kako hoće BITNO DA SE PRIČA

Jel moguce da vi oko imena festivala polemisete? Pa nek se zove i Mokraća samo nek dominira sa pevacima i pesmama.

Pa pola naziva festivala je nesto generiicno. Skracenice za festival pesama (MF) ili nesto vezano za ESC ili naziv mesta gde se odrzava.

Dora je zapravo mozda i najoriginalniji naziv nekog MF.

Tako da PZE je skroz ok.

PZE je ok naziv.... Nije neka velika kreativnost, ali je ok! Jedino još kad bi se održao u nekom većem prostoru sa više publike, makar finale a polufinala da ostanu u studiju! I možda još malo modernisati logo kao što sam ja uradio ranije (inspirisan MGP 😅)...
Version 1
Logo_Maker_com.ist.logomaker_Tue_Feb_15_20_35_19_GMT_01_00_2022.webp
Version 2
SGN_02_15_2022_1644929617634.webp
Version 3
SGN_02_15_2022_1644882301220.webp

Status
Not open for further replies.
Back