Pokahontas
Ekspert
Ako ti je lakše tako i većina mojih lobanja je od tebeKako se ovaj Pokahontas uhvatio za mene, a ni na jednoj listi ne vodim sa lobanjama. Većina mojih lobanja je došla od Stefana Bebija i Pokahontasa i to ugl u turama od po 50 tako da mi je drago da su ukinute.
Kako se ovaj Pokahontas uhvatio za mene, a ni na jednoj listi ne vodim sa lobanjama. Većina mojih lobanja je došla od Stefana Bebija i Pokahontasa i to ugl u turama od po 50 tako da mi je drago da su ukinute.
"Srbija" je samo bonus, a ne prioritet. To dovoljno govori o prioritetima ove dve dame.Jel vi mene zajebavate da se pesma zove "Nikola Tesla"?? Kažite DA, molim vas!![]()
toliko si svima lupao random lobanje da ovo ubeđivanje stvarno nema nikakvog smislaI šta ti znači ovo osim Androge, pa i ja sam stalno i redovno na forumu
što se mene tiče lupaj mi lobanje do sutra, apsolutno me ne dotičeBas ne, imaš takav osećaj jer si mi bio često na tapetu, a zapravo samo troje vas je dobijalo redovno lobanje od mene i to sam mnogima u poslednje vreme skroz prestao da dajem.
To je tačno, bilo je nekoliko, ali defo ne kao pre.Tipa Stefanu28
Ma odakle izvlačiš te ljudePokanontas je opasan igrač, Pokahontas je Milena Kačavenda foruma, mnogima će glave doći..![]()
Šomi te spasio, sad magično ne postoji 950 lobanja koje si dao (većinom) tako što si koristio random generatorZovite mi Miloša.
Sad bih ti lupio lobanju da je imamoEvo imam rešenje
izbriše se trenutna skala datih / primljenih lobanja i onda ispočetka
na svakih mesec dana se pravi presek ko ima koliko lobanja i ukoliko je nečiji odnos (kao u ovoj tabeli) preko 4.00 dobija ban na nedelju dana