Predlozi i utisci o forumu

Kako se ovaj Pokahontas uhvatio za mene, a ni na jednoj listi ne vodim sa lobanjama. Većina mojih lobanja je došla od Stefana Bebija i Pokahontasa i to ugl u turama od po 50 tako da mi je drago da su ukinute.
Ako ti je lakše tako i većina mojih lobanja je od tebe 😂 i to sam ih dobijao na skroz random postove lol

Kako se ovaj Pokahontas uhvatio za mene, a ni na jednoj listi ne vodim sa lobanjama. Većina mojih lobanja je došla od Stefana Bebija i Pokahontasa i to ugl u turama od po 50 tako da mi je drago da su ukinute.

design snake GIF by jankuijken

I šta ti znači ovo osim Androge, pa i ja sam stalno i redovno na forumu

Jel vi mene zajebavate da se pesma zove "Nikola Tesla"?? Kažite DA, molim vas! 🤣🤣
"Srbija" je samo bonus, a ne prioritet. To dovoljno govori o prioritetima ove dve dame.

Ipak, pesmom "Vratimo lobanju" su ipak pokazale da znaju da stanu iza pravih vrednosti kada treba.

Pokahontas će smožditi Androgu, jer misli da je Androga glavni krivac za ukidanje lubanja.. 💀😌

Bas ne, imaš takav osećaj jer si mi bio često na tapetu, a zapravo samo troje vas je dobijalo redovno lobanje od mene i to sam mnogima u poslednje vreme skroz prestao da dajem. Tipa Stefanu28

Bas ne, imaš takav osećaj jer si mi bio često na tapetu, a zapravo samo troje vas je dobijalo redovno lobanje od mene i to sam mnogima u poslednje vreme skroz prestao da dajem.
što se mene tiče lupaj mi lobanje do sutra, apsolutno me ne dotiče

problem je što onda bez ikakve potrebe lupaš nekima kojima to smeta i onda mi koji koristimo tu reakciju sa određenim razlogom ispaštamo.

SA jedne strane mi je i smesno sto se raspravljamo oko cele kula, znaci da umirem od smeha. 🤣🤣🤣

Dok sa druge strane... Ma necu da pricam vise da me neko ne bi napao.

Evo imam rešenje

izbriše se trenutna skala datih / primljenih lobanja i onda ispočetka

na svakih mesec dana se pravi presek ko ima koliko lobanja i ukoliko je nečiji odnos (kao u ovoj tabeli) preko 4.00 dobija ban na nedelju dana

Evo imam rešenje

izbriše se trenutna skala datih / primljenih lobanja i onda ispočetka

na svakih mesec dana se pravi presek ko ima koliko lobanja i ukoliko je nečiji odnos (kao u ovoj tabeli) preko 4.00 dobija ban na nedelju dana
Sad bih ti lupio lobanju da je imamo 😂

Back