Ne slažem se...Mrm ne iskazuje samo svoje mišljenje.
Mrm piše poprilično autošovističke komentare koji su nekad na granici govora mržnje.

Ne slažem se...Mrm ne iskazuje samo svoje mišljenje.
Mrm piše poprilično autošovističke komentare koji su nekad na granici govora mržnje.
Objasnio sam par puta da mi povod smeta, i PRETERIVANJE sa istim, i to u širem jednom kontestu, koji bi sad morao da se raspreda dobrano.. Stefi moj, dobro je, ljubi tebe tvoj "autošovinista" Mrm..Ali pre par nedelja smo vodili diskusiji o srpskim zastavama u Republici Srpskoj, ok, smetaju ti srpske zastave van Srbije, ali sad odjednom smetaju i u samoj Srbiji![]()
Ali pre par nedelja smo vodili diskusiji o srpskim zastavama u Republici Srpskoj, ok, smetaju ti srpske zastave van Srbije, ali sad odjednom smetaju i u samoj Srbiji![]()
Zašto uopšte mora da postoji povod da bi srpske zastave bile okačene u SRBIJI?Objasnio sam par puta da mi povod smeta, i PRETERIVANJE sa istim, i to u širem jednom kontestu, koji bi sad morao da se raspreda dobrano.. Stefi moj, dobro je, ljubi tebe tvoj autošovinista Mrm..![]()
U redu je Stefi, ne bih dalje ulazio o tome ovde..Zašto uopšte mora da postoji povod da bi srpske zastave bile okačene u SRBIJI?
A takođe ne razumem ni zašto je taj povod pogrešan. Nisam primetio da si komentarisao kad albanci na Kosovu slave dan albanske zastave i kače ih širom celog Kosmeta?
Nisam bap najsigurniji ko koga provocira..Sve ste kreativniji sa tim nazivima. Na starom forumu sam imao podanike™, a sad se ceo forum zove po meni.
Ali očigledno nisam jedini koji je primetio autošovinizam, i to više puta, pa ne znam što samo mene provociraš.![]()
Mrm ne ukazuje na druge probleme u Srbiji ovde? BRAVO ti ga Milanče na iskrenosti..Ali od toliko stvari koje ne valjaju u državi Srbije, neko se uhvati za zastave koje vise sa bandera. U Srbiji i nema toliko zastava kao u nekim drugim državama. Ovo je sada bio izuzetak zato što je praznik i po meni je to potpuno normalno i očekivano.
Kao što Miloš reče, Rumunija je puna svojih zastava, bukvalno u svakom selu i to ne samo na državnim ustanova. U Albaniji sam bio pre nekoliko godina takođe je bila prepuna zastava i dvoglavih orlova. I to je skroz ok. Meni je mnogo bolesnije biti kao Litvanija u kojoj sada više zastava Ukrajine nego Litvanije.
Ne radi se samo o ovoj temi, čak najmanje..Ja bukvalno ne moram nikog da huškam na tebe jer si sam sebi najveći huškač sa ovakvim tejkovima.
Pa kazao si od toliko stvari "NEKO" se uhvatio.. A ja jažem da se taj "NEKO" hvatao krupnih itekako, pa što ne bi i NAIZGLED jedne sitnije.. Ma budi ti meni Milane pozdravljen...I evo ga, posle svega. Opet obrnuo smisao posta. BRAVO.
Naravno da ne bi, jer nije u skladu sa stvarima koje promovišeš i ukazuje na licemerje i autošovinizam, zato bi ulazio u bilo šta što je anti srpsko.U redu je Stefi, ne bih dalje ulazio o tome ovde..![]()