Offtopic

Sve ste kreativniji sa tim nazivima. Na starom forumu sam imao podanike™, a sad se ceo forum zove po meni.

Ali očigledno nisam jedini koji je primetio autošovinizam, i to više puta, pa ne znam što samo mene provociraš. 😁

Ali pre par nedelja smo vodili diskusiji o srpskim zastavama u Republici Srpskoj, ok, smetaju ti srpske zastave van Srbije, ali sad odjednom smetaju i u samoj Srbiji 😂

Dobro, nisi Petre...imaš standardnu bazu fanova na Serbian OGAE forumu, možeš mirno na počinak večeras.. 😉

Ali pre par nedelja smo vodili diskusiji o srpskim zastavama u Republici Srpskoj, ok, smetaju ti srpske zastave van Srbije, ali sad odjednom smetaju i u samoj Srbiji 😂
Objasnio sam par puta da mi povod smeta, i PRETERIVANJE sa istim, i to u širem jednom kontestu, koji bi sad morao da se raspreda dobrano.. Stefi moj, dobro je, ljubi tebe tvoj "autošovinista" Mrm.. 😘😌

Real Housewives Bye Felicia GIF

Objasnio sam par puta da mi povod smeta, i PRETERIVANJE sa istim, i to u širem jednom kontestu, koji bi sad morao da se raspreda dobrano.. Stefi moj, dobro je, ljubi tebe tvoj autošovinista Mrm.. 😘😌
Zašto uopšte mora da postoji povod da bi srpske zastave bile okačene u SRBIJI? 😭

A takođe ne razumem ni zašto je taj povod pogrešan. Nisam primetio da si komentarisao kad albanci na Kosovu slave dan albanske zastave i kače ih širom celog Kosmeta?

Zašto uopšte mora da postoji povod da bi srpske zastave bile okačene u SRBIJI? 😭

A takođe ne razumem ni zašto je taj povod pogrešan. Nisam primetio da si komentarisao kad albanci na Kosovu slave dan albanske zastave i kače ih širom celog Kosmeta?
U redu je Stefi, ne bih dalje ulazio o tome ovde.. :)

Ali od toliko stvari koje ne valjaju u državi Srbije, neko se uhvati za zastave koje vise sa bandera. U Srbiji i nema toliko zastava kao u nekim drugim državama. Ovo je sada bio izuzetak zato što je praznik i po meni je to potpuno normalno i očekivano.
Kao što Miloš reče, Rumunija je puna svojih zastava, bukvalno u svakom selu i to ne samo na državnim ustanovama. U Albaniji sam bio pre nekoliko godina takođe je bila prepuna zastava i dvoglavih orlova. I to je skroz ok. Meni je mnogo bolesnije biti kao Litvanija u kojoj sada više zastava Ukrajine nego Litvanije.

Sve ste kreativniji sa tim nazivima. Na starom forumu sam imao podanike™, a sad se ceo forum zove po meni.

Ali očigledno nisam jedini koji je primetio autošovinizam, i to više puta, pa ne znam što samo mene provociraš. 😁
Nisam bap najsigurniji ko koga provocira.. 😉 Ti mene na najperfidniji mogući način sedmicama provociraš, podsmevaš se, "tiho" huškaš pojedine ljude na mene, porediš me konstantno najperfidnije sa nečim što ne bi trebalo, ja ništa od toga tebi ne radim, i ti to jako dobro znaš, a i velika većina ovde, a to je sve manji problem, najveći meni je što me na isti takav način i vređaš..
Ali Petre, mene ćeš morati još da čitaš ovde, neka smo svi živi i zdravi, nadamo se još dugo.. 🙂😍

Ja bukvalno ne moram nikog da huškam na tebe jer si sam sebi najveći huškač sa ovakvim tejkovima.

Ali od toliko stvari koje ne valjaju u državi Srbije, neko se uhvati za zastave koje vise sa bandera. U Srbiji i nema toliko zastava kao u nekim drugim državama. Ovo je sada bio izuzetak zato što je praznik i po meni je to potpuno normalno i očekivano.
Kao što Miloš reče, Rumunija je puna svojih zastava, bukvalno u svakom selu i to ne samo na državnim ustanova. U Albaniji sam bio pre nekoliko godina takođe je bila prepuna zastava i dvoglavih orlova. I to je skroz ok. Meni je mnogo bolesnije biti kao Litvanija u kojoj sada više zastava Ukrajine nego Litvanije.
Mrm ne ukazuje na druge probleme u Srbiji ovde? BRAVO ti ga Milanče na iskrenosti.. 🙂🙂

Nije SNS-u strano da instrumentalizuje zastavu, setite se sta je bilo u NS pre godinu dana sa farbanjem fasada pa je svako ko je imao komentar na to bio proglasavam izdajnikom i narodnim neprijateljem. Problematicno je i obrazlozenje za uvodjenje tradicionalne zastave Vojvodine, kao i ono sa menjanjem natpisa na gradskom prevozu (jer to nam je najveci problem).

Mrmi, s druge strane, zapadni narativ da smo mi jedini krivci za sve ikad i da moramo biti nauceni lekciji i da treba da se stidimo svega sto je srpsko, ovde nece proci i to treba da prihvatis. Ono sto je meni malo problematicno je da ti iskazujes toliku netrepeljivost prema svemu sto je nacionalno i nije kosmopolitski, ne znam ni da li si svestan toga. Ipak radis u drzavnoj instituciji, pa jos vise upada u oci.

I evo ga, posle svega. Opet obrnuo smisao posta. BRAVO.
Pa kazao si od toliko stvari "NEKO" se uhvatio.. A ja jažem da se taj "NEKO" hvatao krupnih itekako, pa što ne bi i NAIZGLED jedne sitnije.. Ma budi ti meni Milane pozdravljen... 😉🙂

Back