Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
U Lakiša je presladak samo da ga ne obučava Deki Milićević i sve full. Mislim obučava u kom smislu sad..
suzana-mancic-serbian-actress.gif

Imam neki osećaj da će Maja Nikolić biti u takmičenju.. 😁

Poštovanje svima,

Ne pripadam tipičnom i tvrdom jezgru evrovizijske zajednice ali istu pratim fenomenološki, ponajviše zbog sistema glasanja i samih fanova te njihovih doživljaja ,radosti, sreće, besa, tuge itd. Meni to sve deluje pomalo luckasto :) ali iznad svega zabavno.
U suštini ja ne navijam mnogo. Ne dotiče me to sve kao redovne fanove, ali uvek mi bude drago ako uspemo.
Glsao sam ipak, poslednje dve godine podržavajući Konstraktu, Saru i Zorju. Prošle godine pobednik mi nije bio prvi favorit i negde me intuicija nije prevarila da neće uspeti. Podržao sam Filipa.

Šta i kako dalje?
Brskve su mi omiljeno voće, a od sitnih lincer kolača breskvice su omiljene hah ( za sada) !
Ali isto tako znam da je Konstrakta širom otvorila vrata za "nove ljude" , inovativnije pesme , drugačiji zvuk, eksentrični secenski nastup itd. No isto tako, nažalost, Luka je ta vrata vrlo brzo pošteno zalupio isprd nosa, svima eksentičnijim i drugačijim. Hoću reći mislim da RTS bar ove godine i neće biti rad da pravi neke prevelike eksperimente nakon prošlogodišnjeg iskustva. Ove godine bi to moglo ipak biti svedeno, hiruški precizno na " sigurnu kartu" , pa ko god to bio.
A ja lično bi voleo neku mistiku na sceni sa modernim zvukom, tek tanano protkanu dobrim duhovnim natpevom (neko stapanje sa onostranim) , pa recimo neke " kalkanske krugove ili crnu svadbu " to nismo do sada prodavali, red bi bio al baš onako jako, jako da bude :)

Poštovanje svima,

Ne pripadam tipičnom i tvrdom jezgru evrovizijske zajednice ali istu pratim fenomenološki, ponajviše zbog sistema glasanja i samih fanova te njihovih doživljaja ,radosti, sreće, besa, tuge itd. Meni to sve deluje pomalo luckasto :) ali iznad svega zabavno.
U suštini ja ne navijam mnogo. Ne dotiče me to sve kao redovne fanove, ali uvek mi bude drago ako uspemo.
Glsao sam ipak, poslednje dve godine podržavajući Konstraktu, Saru i Zorju. Prošle godine pobednik mi nije bio prvi favorit i negde me intuicija nije prevarila da neće uspeti. Podržao sam Filipa.

Šta i kako dalje?
Brskve su mi omiljeno voće, a od sitnih lincer kolača breskvice su omiljene hah ( za sada) !
Ali isto tako znam da je Konstrakta širom otvorila vrata za "nove ljude" , inovativnije pesme , drugačiji zvuk, eksentrični secenski nastup itd. No isto tako, nažalost, Luka je ta vrata vrlo brzo pošteno zalupio isprd nosa, svima eksentičnijim i drugačijim. Hoću reći mislim da RTS bar ove godine i neće biti rad da pravi neke prevelike eksperimente nakon prošlogodišnjeg iskustva. Komisija će to odraditi. Ove godine bi to moglo ipak biti svedeno, hiruški precizno na " sigurnu kartu" , pa ko god to bio.
A ja lično bi voleo neku mistiku na sceni sa modernim zvukom, tek tanano protkanu dobrim duhovnim natpevom (neko stapanje sa onostranim) , pa recimo neke " kalkanske krugove ili crnu svadbu " to nismo do sada prodavali, red bi bio al baš onako jako, jako da bude :)
Dobrodošao na forum 🥰

Isto tako nešto bih i ja voleo, jer to stvarno još nismo probali, a mislim da bi moglo dobro da prođe.

Mene iskreno zanima taj etno tejk Generacije Zed, jedva čekam da čujem šta su spremili za Breskvicu 😭

Ovo sam već slao juče na Šta Slušate Danas temi, ali ovakav mračni etno pop trep, ili šta već, bi mi stvarno bio pun pogodak za ESC, ne mislim na Nuccija konkretno već pesmu, tačno znam da bi publika otkidala na ovako nešto.

Prošle godine pobednik mi nije bio prvi favorit i negde me intuicija nije prevarila da neće uspeti.
Prošle godine je bila Konstrakta, kako nije uspela? Da li samo prvo mesto znači uspeh?

Čak i Luka, iako nije bio zapažen koliko se očekivalo, ušao je u finale što je takođe ok rezultat u današnje vreme.

Verovatno je mislio prošle sezone, pošto smo ušli u novu sad, tj. mislio je na Luku.

Vama godina od septembra do septembra, kao u školi :LOL:

Status
Not open for further replies.
Back