Poštovanje svima,
Ne pripadam tipičnom i tvrdom jezgru evrovizijske zajednice ali istu pratim fenomenološki, ponajviše zbog sistema glasanja i samih fanova te njihovih doživljaja ,radosti, sreće, besa, tuge itd. Meni to sve deluje pomalo luckasto

ali iznad svega zabavno.
U suštini ja ne navijam mnogo. Ne dotiče me to sve kao redovne fanove, ali uvek mi bude drago ako uspemo.
Glsao sam ipak, poslednje dve godine podržavajući Konstraktu, Saru i Zorju. Prošle godine pobednik mi nije bio prvi favorit i negde me intuicija nije prevarila da neće uspeti. Podržao sam Filipa.
Šta i kako dalje?
Brskve su mi omiljeno voće, a od sitnih lincer kolača breskvice su omiljene hah ( za sada) !
Ali isto tako znam da je Konstrakta širom otvorila vrata za "nove ljude" , inovativnije pesme , drugačiji zvuk, eksentrični secenski nastup itd. No isto tako, nažalost, Luka je ta vrata vrlo brzo pošteno zalupio isprd nosa, svima eksentičnijim i drugačijim. Hoću reći mislim da RTS bar ove godine i neće biti rad da pravi neke prevelike eksperimente nakon prošlogodišnjeg iskustva. Komisija će to odraditi. Ove godine bi to moglo ipak biti svedeno, hiruški precizno na " sigurnu kartu" , pa ko god to bio.
A ja lično bi voleo neku mistiku na sceni sa modernim zvukom, tek tanano protkanu dobrim duhovnim natpevom (neko stapanje sa onostranim) , pa recimo neke " kalkanske krugove ili crnu svadbu " to nismo do sada prodavali, red bi bio al baš onako jako, jako da bude