KokteliA koji je vas izbor alkohola?
Ja u zadnje vreme uglavnom pijem štok, mada volim i vino (belo ili roze), rakiju, dzin (bez ili sa tonikom). Pivo izbegavam ali ako je prevruce onda se osecam da nemam puno opcija jer mi se ne daje celo bogatstvo za koktele.
A najvise ne volim votku i uzo. Votka mi je postala odvratna nakon sto sam jednom preterao lol
Meni nije bitno sta se kaže nego ko kaže.Meri se sto nam fanovi te muzike seru o moralu
Ne smatram da postoje "propali" žanrovi, samo je pitanje vremena kada neki žanr npr. muzike prestane biti aktuelan, ali i dalje ostaje kao reper jednog vremena. Uvek se pojavi novi žanr manje ili više kvalitetan koji dođe u centar pažnje i uvek ima fanove i antifanove. Kvalitetnu muziku po mojim standardima uvek prepoznam i ne delim je po žanrovima niti po vremenskim periodima. Preferiram malo jači zvuk, ali svaki kvalitet podržavam i volim da čujem.Poenta je da fanovi ostalih vecinom propalih zanrova muzike konstantno seru iako njihova muzika promovise iste vrednosti kao i Aca Lukas.
Očigledno si pio loše vino sa previše sulfata, ko zna šta su ti stavili u čašu...Ja do te mjere ne podnosim bilo kakav alkohol da me nedavno, nakon sto sam popio bukvalno tri gutljaja vina jer kao ajde, bila je posebna prigoda, idući cijeli dan boljela glava![]()
Mene to tako nervira kad me gledaju kao vanzemaljca kao "omg, ti ne pijes alkohol, jel sve u redu s tobom?". Zapravo skroz poremecen sustav vrijednostiIsto, čak me i sramota od toga... ono da me pitaju je l' možda piješ neke lekove.... do toga ne piješ uopšte??? Nemoguće, ti ćeš tek da otkriješ jednog dana da si u stvari alkoholičar.![]()
Mene to tako nervira kad me gledaju kao vanzemaljca kao "omg, ti ne pijes alkohol, jel sve u redu s tobom?". Zapravo skroz poremecen sustav vrijednosti
Ja u proljeće planiram francuski početiNikako da naucim nemacki, a pokusavao sam, jedna drugarica koja je isla na kurs sada radi u call centru i zaradjuje nenormalne pare, toliko nenormalne da joj se vise ne da preseliti tamo.