Offtopic

Ma niti je rok propao (vidi Maneskine), niti je ikad bio opera što se morala tiče.

Još od Elvisa je išao uz seks i drogu...

A koji je vas izbor alkohola?

Ja u zadnje vreme uglavnom pijem štok, mada volim i vino (belo ili roze), rakiju, dzin (bez ili sa tonikom). Pivo izbegavam ali ako je prevruce onda se osecam da nemam puno opcija jer mi se ne daje celo bogatstvo za koktele.

A najvise ne volim votku i uzo. Votka mi je postala odvratna nakon sto sam jednom preterao lol
Kokteli
Rakija
Džin
Aperol špric

Vodka me demonizuje ona je za specijalne prilike.
Od vina me muči žgaravica.

Meri se sto nam fanovi te muzike seru o moralu
Meni nije bitno sta se kaže nego ko kaže.
Možda da tako gledaš na tu tematiku. Uvek će biti zlih jezika, što da se smaraš sa tim. Opušteno. 😉

Poenta je da fanovi ostalih vecinom propalih zanrova muzike konstantno seru iako njihova muzika promovise iste vrednosti kao i Aca Lukas.
Ne smatram da postoje "propali" žanrovi, samo je pitanje vremena kada neki žanr npr. muzike prestane biti aktuelan, ali i dalje ostaje kao reper jednog vremena. Uvek se pojavi novi žanr manje ili više kvalitetan koji dođe u centar pažnje i uvek ima fanove i antifanove. Kvalitetnu muziku po mojim standardima uvek prepoznam i ne delim je po žanrovima niti po vremenskim periodima. Preferiram malo jači zvuk, ali svaki kvalitet podržavam i volim da čujem.
Ne bavim se estradnim zavrzlamama i prepucavanjima na društvenim mrežama, jer me to ne interesuje, tako da nisam upoznata sa tim "držanjem moralnih pridika". Nebitno je to, veruj mi. 😉

Što se alkohola tiče vino i pivo ne računam jer mi je to hrana. Pivo pijem umesto vode, jer je voda puna kamenca jelte 😂, a vina uz jelo. Mada posebno obožavam vino uz neku sirnu platu (obožavam one buđave sireve, bri, kozji i ovčiji sir). Od žestokih pića pijem samo pelinkovac. Svaki dan mi počinje kašičicom meda, pelinkovcem i velikom šoljom nes kafe.

Ja rakiju samo na prazan stomak mogu i to je to, ne pijem je uz jelo nedajbože, pivo samo kad je baš vrelina i ožednim, tad mi baš sjedne, a crveno i bijelo vino kad je neko lagano/svečano veče i izlazak i to je otprilike to. Nisam neki ljubitelj alkohola niti mi leži, i pivo i vina znaju da me obore i da mi se spava nenormalno ako popijem više od 2 (flaše piva, čaše vina). SAMO VODA

Ja do te mjere ne podnosim bilo kakav alkohol da me nedavno, nakon sto sam popio bukvalno tri gutljaja vina jer kao ajde, bila je posebna prigoda, idući cijeli dan boljela glava 🤡

Isto, čak me i sramota od toga... ono da me pitaju je l' možda piješ neke lekove.... do toga ne piješ uopšte??? Nemoguće, ti ćeš tek da otkriješ jednog dana da si u stvari alkoholičar. :(

Ja bas slabo konzumiram alkohol. Uglavnom pijem bambus sa drugarima posto su me navukli na to kad se svaki put vidimo. A volim i koktele, najvise slatkaste. Od ostalog alkohola mogu pivo da popijem, ali ne uzivam pa ga zato i izbegavam.

Ja do te mjere ne podnosim bilo kakav alkohol da me nedavno, nakon sto sam popio bukvalno tri gutljaja vina jer kao ajde, bila je posebna prigoda, idući cijeli dan boljela glava 🤡
Očigledno si pio loše vino sa previše sulfata, ko zna šta su ti stavili u čašu...
Od kvalitetnog vina ne boli glava.

• Like
Reactions: Mrm
Isto, čak me i sramota od toga... ono da me pitaju je l' možda piješ neke lekove.... do toga ne piješ uopšte??? Nemoguće, ti ćeš tek da otkriješ jednog dana da si u stvari alkoholičar. :(
Mene to tako nervira kad me gledaju kao vanzemaljca kao "omg, ti ne pijes alkohol, jel sve u redu s tobom?". Zapravo skroz poremecen sustav vrijednosti

Mene to tako nervira kad me gledaju kao vanzemaljca kao "omg, ti ne pijes alkohol, jel sve u redu s tobom?". Zapravo skroz poremecen sustav vrijednosti

Ja kao mladji sam bio sav u fazonu ne treba mi alkohol da bi mi bilo zabavno i sad se smejem sam sebi. Jednostavno nisam prirodno vesela osoba i treba mi taj podsticaj da se opustim.

Znaci jedina sam Ana Nikolic na forumu. Dobro.

Nikako da naucim nemacki, a pokusavao sam, jedna drugarica koja je isla na kurs sada radi u call centru i zaradjuje nenormalne pare, toliko nenormalne da joj se vise ne da preseliti tamo, a cela poenta ucenje jezika joj je bila da joj bude lakse kad se preseli tamo.

Baš mi je žao što je Kraljica prokletih prošla poprilično nezapaženo, meni je ta pjesma top

Nikako da naucim nemacki, a pokusavao sam, jedna drugarica koja je isla na kurs sada radi u call centru i zaradjuje nenormalne pare, toliko nenormalne da joj se vise ne da preseliti tamo.
Ja u proljeće planiram francuski početi 🤣🤣

Ja nemački učim takođe zbog posla, ali u Srbiji, a ne tamo lolol

Back