Do u nedogled...dok god se budu borili da ostanu na vlasti...nažalost ja pričam danima i u temi poslovi, ima puno ljudi kojima ovo odgovara jer stiču, neko jednu mesečnu platu, a neko mnogoooo više...Mi se ovde šalimo i sve to, ali ima dosta ljudi koji sve to prate i veruju tim tabloidima - i preplašeni su, sluđeni. Kao za vreme Korone kad smo zatvarani po 4-5 dana kao nigde u svetu, ukidane međugradske autobuske linije - taksi sam plaćao da odem po lekove za majku, kad nam je pričano kako će groblja biti mala... Do kad više???![]()
A u Staroj Pazovi?Prija zakazala koncert u Nisu
Mrm ne mogu da te shvatim ozbiljno sa ovom profilnom slikom višeočekujem neku kuminu na profilnoj, red je! Što se Niša tiče, možda i tamo banem, imam dva druga na jugu
Na ciji koncert?Ko planira da ide u Arenu u decembru, ima li vas?
Joj, Iva Strljic. Primer kad umislis da preko tatice mozes sve i odes na BK univerzitet. Katastrofalna glumica. Horor.Horor serija, tj. dupli horor zbog činjenice da je nakon nje Iva Štrljić umislila da je dobra glumica.
Sto je najgore vidjam stalno babe i dede po javnom prevozu kako citaju to djubre.Po Informeru je rat na Kosovu svaki drugi dan, plasiraju lazne vesti od kad postoje i dobijaju novac iz budzeta za to
Nadam se da će Alex Prijovic uskoro snimiti neke pjesme svojim pop vokalom, znamo da može. Čak bi i ljepše zvučale.Kul zvuči i u ovom žanru , nisam znao da sluša našu muziku, njen glas mi više paše pop stranoj muzici.