Offtopic

Jesi normalan, pa da dobiješ neku infekciju... tu ima mastila, svega...

Mi se ovde šalimo i sve to, ali ima dosta ljudi koji sve to prate i veruju tim tabloidima - i preplašeni su, sluđeni. Kao za vreme Korone kad smo zatvarani po 4-5 dana kao nigde u svetu, ukidane međugradske autobuske linije - taksi sam plaćao da odem po lekove za majku, kad nam je pričano kako će groblja biti mala... Do kad više??? :(

Mi se ovde šalimo i sve to, ali ima dosta ljudi koji sve to prate i veruju tim tabloidima - i preplašeni su, sluđeni. Kao za vreme Korone kad smo zatvarani po 4-5 dana kao nigde u svetu, ukidane međugradske autobuske linije - taksi sam plaćao da odem po lekove za majku, kad nam je pričano kako će groblja biti mala... Do kad više??? :(
Do u nedogled...dok god se budu borili da ostanu na vlasti...nažalost ja pričam danima i u temi poslovi, ima puno ljudi kojima ovo odgovara jer stiču, neko jednu mesečnu platu, a neko mnogoooo više...

Mrm ne mogu da te shvatim ozbiljno sa ovom profilnom slikom više 😂 očekujem neku kuminu na profilnoj, red je! Što se Niša tiče, možda i tamo banem, imam dva druga na jugu

Mrm ne mogu da te shvatim ozbiljno sa ovom profilnom slikom više 😂 očekujem neku kuminu na profilnoj, red je! Što se Niša tiče, možda i tamo banem, imam dva druga na jugu

Imam i ja dve drugarice..

1665752521-NMN_0439.JPG

i
990497_miljana-kulic_ls.jpg

Doduše u Toponici kod Niša, dobro nije daleko...

Prija Nacionale ce kako stvari stoje da puni i četvrtu arenu u Zagrebu i drugi Čair. Gotovo raspordato sve

A one tviter osobe sto imaju insajd informacije kazu da sprema četvrti album za sledecu godinu i Ušće

office-girl-dramatic-faint-ob2wng0s9t8zv4ly.gif

Ko planira da ide u Arenu u decembru, ima li vas?
Na ciji koncert?

Horor serija, tj. dupli horor zbog činjenice da je nakon nje Iva Štrljić umislila da je dobra glumica.
Joj, Iva Strljic. Primer kad umislis da preko tatice mozes sve i odes na BK univerzitet. Katastrofalna glumica. Horor.

Po Informeru je rat na Kosovu svaki drugi dan, plasiraju lazne vesti od kad postoje i dobijaju novac iz budzeta za to
Sto je najgore vidjam stalno babe i dede po javnom prevozu kako citaju to djubre.

Kul zvuči i u ovom žanru , nisam znao da sluša našu muziku, njen glas mi više paše pop stranoj muzici.
Nadam se da će Alex Prijovic uskoro snimiti neke pjesme svojim pop vokalom, znamo da može. Čak bi i ljepše zvučale.

Ja mrzim trilerčine, ali ona ima neke ugodne, ne mogu da objasnim 😂 iako joj je pop vokal ljepsi

Ma bravo Albina

A stvarno bi bila scena da Prija i 4. ZG Arenu popuni, a čini se da je moguće

Iskreno me ne bi čudilo da bude Ušće sledeće godine. Djevojka kida, čast je što je ova turneja počela kod nas u Banjaluci na Kastelu 👏

Taylor Swift za bivsu Jugu sto ste rekli.

Iskreno meni se Taylor Swift najvise dopala tamo 2014-15 sa njenim albumom 1989, kad je bas iz country muzike presla u cist pop. Onda je dosao Reputation 2017. koji mi se dopao, ali zato "Look What You Made Me Do" nisam mogao da smislim, a ni dan danas doduse ne mogu, dok su mi se ostale dopale. Onda je usledila cudna era 2019. i njen album Lover, jedino pesma "Lover" mi se dopala zbog te melanholije. Pa onda surprise albumi iz 2020. koje ona ODBIJA da peva uzivo, a dopada mi se "Willow" daje bas tu zimsku atmosferu. Midnights mi je samo... ok.

Ne bi me cudilo da Prijovicka krene da menja zanrove, mada ja mislim da je cak i krenula vec. Mada njen glas je stvoren samo za narodnjake, nije kao Dragana koja moze da peva sve a i jedna je od retkih koja peva na engleskom.

Back