Boxy
Ekspert
Top 10 siguran!Bella je bila ogroman rizik za ESC ali mislim da je mogla da prođe dobro. Mada možda bi izvisio kao i Joci te godine
Top 10 siguran!Bella je bila ogroman rizik za ESC ali mislim da je mogla da prođe dobro. Mada možda bi izvisio kao i Joci te godine
meni je i onaj Mr Doo od Sanje Ilića bio interesantan, ali nastup jeza koliko lošeNe znam, meni je to bila baš fina Beovizija. Naspram onog horror takmičenja iz 2018... Bilo je finih pjesama, Saška, Nensi Bo, Moja bol, Aleksandra Sekulić, Goga Stanić, Majdan, Aritmija, pa i classy Extra Nena...
Joj da, na tu pjesmu sam zaboravio. Vožnjica + zanimljiv vokal, ali nastup nivo Eegor lolmeni je i onaj Mr Doo od Sanje Ilića bio interesantan, ali nastup jeza koliko loše
Obe su voditeljke na play radio, koji je tad bio u top 3 najslušanija srpska radija. Ispromovisale su se do granice besmisla.Realno budite sretni da je išla Nevena, a ne ove što su uzele tvt, ono je bilo strašno, ne kontam kako je to ljudima ovdje tad bilo wow. Valjda zbog ispisanih lyricsa na onom platnu lol, a onaj rep dio od Une (?) je bio blamantan
Tu je kupio tata poene, pisao Stole o tome.Ipak mi je i dalje najwtf trenutak ona žena iz valjda 2020. s onom generičnom baladom koja je kupila 8 poena od tvt-a u finalupjesma je takvo sranje da se ne sjećam ni naziva ni kako ide više
Dunavom još, će vode protećiii...Ko je to?
Energija nula!Ja sam baš sa dve devojke iz Sergey Lazarov Uk fan clubkoje sam na licu mesta u Areni upoznao jer smo dobili ista mesta "merio" aplauz i reakcije u finalu za sve numere, onako iz zabave jer one su snimale podcast sve, celo finale ...bili smo među najslabijima, baš mlaka reakcija u Areni tada, na primer Albanija sa sličnom pesmom da kažemo nas je pojela sa reakcijom.....još se sećam one meni kao "Ooooh Serbia is good", a ja u fazonu "Don't worry, I don't like Serbia 2019"...
![]()
Mnogo bolji je bio 2018.
On je dobar, on je pošten i fin
On je pravi Radnički sin
Tebi takav ne treba
A ti sad juriš tetreba!
obe su mi jednako odličneMnogo bolji je bio 2018.