Offtopic

Ne znam, meni je to bila baš fina Beovizija. Naspram onog horror takmičenja iz 2018... Bilo je finih pjesama, Saška, Nensi Bo, Moja bol, Aleksandra Sekulić, Goga Stanić, Majdan, Aritmija, pa i classy Extra Nena...
meni je i onaj Mr Doo od Sanje Ilića bio interesantan, ali nastup jeza koliko loše

EDIT: Jao da i Lord - "Radnički sin". Obe njegove pesme su mi odlične.

Realno budite sretni da je išla Nevena, a ne ove što su uzele tvt, ono je bilo strašno, ne kontam kako je to ljudima ovdje tad bilo wow. Valjda zbog ispisanih lyricsa na onom platnu lol, a onaj rep dio od Une (?) je bio blamantan

meni je i onaj Mr Doo od Sanje Ilića bio interesantan, ali nastup jeza koliko loše
Joj da, na tu pjesmu sam zaboravio. Vožnjica + zanimljiv vokal, ali nastup nivo Eegor lol

Realno budite sretni da je išla Nevena, a ne ove što su uzele tvt, ono je bilo strašno, ne kontam kako je to ljudima ovdje tad bilo wow. Valjda zbog ispisanih lyricsa na onom platnu lol, a onaj rep dio od Une (?) je bio blamantan
Obe su voditeljke na play radio, koji je tad bio u top 3 najslušanija srpska radija. Ispromovisale su se do granice besmisla.

Meni je Beovizija 2019 bila baš odlična, jedina mana je studio.
Znam da sam gledao sa društvom, jedini sam ja od nas desetoro navijao za Nevenu ali sam "znao" da sigurno neće pobediti.
Nevena pobedila, šok za njih, šok za mene 😅

Slažem se da je u odnosu na te dve lujke Nevena svakako bolji izbor, ali sad kako se prisećam... slaba godina baš... @Anhel (y)

Imala je Beovizija 2019 lepih i dobrih pesama, samo što to neko gleda samo kroz potencijal za ESC, ne vidi nikako drugačije...

Ja sam baš sa dve devojke iz Sergey Lazarov Uk fan club :LOL: koje sam na licu mesta u Areni upoznao jer smo dobili ista mesta "merio" aplauz i reakcije u finalu za sve numere, onako iz zabave jer one su snimale podcast sve, celo finale ...bili smo među najslabijima, baš mlaka reakcija u Areni tada, na primer Albanija sa sličnom pesmom da kažemo nas je pojela sa reakcijom.....još se sećam one meni kao "Ooooh Serbia is good", a ja u fazonu "Don't worry, I don't like Serbia 2019"... :D

Ipak mi je i dalje najwtf trenutak ona žena iz valjda 2020. s onom generičnom baladom koja je kupila 8 poena od tvt-a u finalu :ROFLMAO: pjesma je takvo sranje da se ne sjećam ni naziva ni kako ide više
Tu je kupio tata poene, pisao Stole o tome. :D

Ja sam baš sa dve devojke iz Sergey Lazarov Uk fan club :LOL: koje sam na licu mesta u Areni upoznao jer smo dobili ista mesta "merio" aplauz i reakcije u finalu za sve numere, onako iz zabave jer one su snimale podcast sve, celo finale ...bili smo među najslabijima, baš mlaka reakcija u Areni tada, na primer Albanija sa sličnom pesmom da kažemo nas je pojela sa reakcijom.....još se sećam one meni kao "Ooooh Serbia is good", a ja u fazonu "Don't worry, I don't like Serbia 2019"... :D
Energija nula!

• Like
Reactions: Mrm
Meni je Nevena 2019. bila favorit od početka do kraja (Na beoviziju mislim). Taj stav kuvane noge je čak bio odličan za pesmu, emocija u glasu, njen izgled na sceni, stvarno je izvukla maksimum iz te pesme koja je meni lično svakako bila prelepa, pritom smo sa njom dobili jedan od naših vizuelno najboljih ESC nastupa.

Back