Obožavam da se svađam sa Lignjoslavom oko Cece i Dragane u Karleušinoj temi. Zamišljam nas kao na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a:
Ooooo pa dobro veče... je l' mi pričamo ili ne?
Ne znam, ti odluči, čas pričaš, čas ne..
Naravno da gotivim i Draganu, ali me on iznervira kad nakon svakog posta tamo mora da naglasi kako je Ceca gazila preko leševa (ispade gora od Ratka Mladića i R. Karadžića)... Kad pomenu Draganu i igranje, evo šta kaže Slađa Đogani o njoj:
Slađa Delibašić, osim što je pevačica, ona je godinama radila i kao koreograf, pa se na sceni izdvojila svojim plesnim umećem.
Kako je bila veoma iskusna, sarađivala je i sa svojim koleginicama. Draganu Mirković i Lepu Brenu je pohvalila, ali kako kaže, Jeleni Karleuši nije išlo.
- S Brenom je bila baš lepa saradnja. Tad sam bila u trećem mesecu trudnoće sa Silvijom. Lepa Brena je stvarno sve lepo prihvatala, imala je koreografije koje je dobro savladala, ali moram da priznam da je Dragana Mirković najveći talenat za igru. Ona sve odmah zapamti. Eto, s njom imam lepa iskustva.
Sa Jelenom je, kaže bio problem, jer joj se nešto nije dopalo.
Ovo boldovano me baš čudi...
https://www.telegraf.rs/jetset/vest...a-sladja-delibasic-o-saradnji-sa-koleginicama
Evo recimo kako izgleda kad Slađa spremi Breni koreografiju. Kida!
Ne znam što nema ovog spota na Breninom kanalu. Vidim da je na kanalu. MIroslava Zeca, koji je autor teksta ove pesme.
@Lignjoslav okači ti neku Draganinu koreografiju za koju misliš da je najbolja. Stao mi mozak. I ona je kidala!