rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ona i dalje sa tolikom uverenošću tvrdi da je sve bilo namešteno da Sara pobedi nego Olja i Bujke nisu imali cohones da nameste festival pa je Konstrakta na kraju pobedila. I tvrdi da je Lukas imao zilion glasova od publike.

Da sam lekar, verovatno bih je uputio na stacionarno lečenje u ustanovi zatvorenog tipa, i nju i onog drogoša i njihovog mentora Sašu Mirkovića. Retardi neopevani, lažu više od 95% domaćih političara.

Da da, žiri namešten i instruisan, ali Konstrakta slučajno pobedila kao kolateralna šteta, lol
Moglo bi se reći da se su preterali sa konstruisanjem strukture žirija...

See Ya Reaction GIF by Travis

"Mogla bih biti svinja , jako , jako volim pare" Konstry genijalna :love: #NeamSamana

mislim, svi koji se bave tom nekom muzičkom umetnošću znam da su pristojne i nekako povučene osobe, u smislu skandala i sl, ali Ana, pa ona je žena da sediš i saaatima da je slušaš. sjajan intervju, uživao sam slušajući je. neko negde napisa: uželeli smo se normalnih i pristojnih izjava, imtervjua, gostovanja. divna žena, divna. mnogo sam happy što nas ovakva jedna žena predstavlja u svetu. još sada je krenulo, a gde je maj.

Back