Stefan28
Ekspert
https://www.srbijadanas.com/vip/vip...iziji-aca-lukas-sara-jo-konstrakta-2022-03-10
Struka se ipak oglasila
Struka se ipak oglasila

Moglo bi se reći da se su preterali sa konstruisanjem strukture žirija...Da da, žiri namešten i instruisan, ali Konstrakta slučajno pobedila kao kolateralna šteta, lol
mislim, svi koji se bave tom nekom muzičkom umetnošću znam da su pristojne i nekako povučene osobe, u smislu skandala i sl, ali Ana, pa ona je žena da sediš i saaatima da je slušaš. sjajan intervju, uživao sam slušajući je. neko negde napisa: uželeli smo se normalnih i pristojnih izjava, imtervjua, gostovanja. divna žena, divna. mnogo sam happy što nas ovakva jedna žena predstavlja u svetu. još sada je krenulo, a gde je maj.
Odgledao sam ovo sa uživanjem. Verovatno moja omiljena predstavnica Srbije ikada.Stvarno je kraljica jedna...![]()
Meni sigurno omiljenaOdgledao sam ovo sa uživanjem. Verovatno moja omiljena predstavnica Srbije ikada.
To kazem svake godine haha ali stvatno su nas predstavljale mnoge sjajne osobe. Mislio sam da niko nece moci da zameni ludacku energiju Uraganki kad ono međutim.Odgledao sam ovo sa uživanjem. Verovatno moja omiljena predstavnica Srbije ikada.