Offtopic

Ja sam počeo da pušim na faksu, u društvu i radi fore, kako to obično i bude. Nikada nisam bio strastveni pušač, naprotiv, nekada je paklica cigara mogla da mi potraje i do 4 dana. Ipak, tokom veoma turbulentnog perioda u životu, kada su mi se izdešavala gomila nevolja i problema, počeo sam dosta intenzivnije da pušim, negde mi je to bio izduvni ventil. Sve do momenta kad sam shvatio da ozbiljno ugrožavam svoje zdravlje i jednostavno presekao i rekao NE. U januaru je bilo 6 punih godina kako sam prestao i osim malih i periodičnih kriza u početku, danas ne da nemam želju, nego mi se bukvalno smuči duvanski dim kada neko zapali u mom prisustvu. Jeste da je prestanak pušenja rezultirao dobijanjem na težini sa kojom i dan danas povremeno kuburim, vredelo je, sve je bolje od tog zla. I tvrdim da je sve u glavi i samo stvar karaktera, kao i za sve u životu.

Last edited:
Izvinjavam se za dupli post, sad vidim da nije, fan made je, mada vidi se da nije ona xD

1. Najduhovitiji forumaš: Bebi i Scooby, postovi ove dvojice me redovno nasmeju do suza.
2. Forumaš koga smatrate glasom razuma: Sebe možda, šta ću kad sam nepopravljiva Vagetina. :LOL: Ne znam, svi su na svoj način glasovi razuma.
3. Forumaš sa kojim delite najviše stavova oko forumskih tema, a i šire: Ima ih, recimo Petar, Marko, dodo, Stefan28.
4. Najkreativniji forumaš: Boxy, prvenstveno u smislu organizacionih sposobnosti oko forumskih takmičenja.
5. Forumaš bez kojeg bi ovo mesto izgubilo smisao: Uf, svi forumaši starije garde su ostavili zaista dubok trag na forumu, ne bih mogao nikoga da izdvojim. Samo ću napomenuti da mi je prilično žao što više nisu aktivni forumaši poput stevana, Djudje, euronika...

Hahaha pa ovo je sjajno. Kučkari su verovatno u transu.
Čak se i na televiziji forsira ta priča da onaj koji voli pse da je IN i da je pravilan član društva, bravo mediji bravo...

A dikcija ovih dveju je: hilarious

Dule tip osobe koja ne voli pse jer preferira da on bude taj koga vode na povocu.
Nisam ja rekao ni u jednom trenutku da ne volim pse i ne izvrći moje reči.

A da ne volim njihove vlasnike, jadne željne pažnje i humanitarne folirante (human je kad si dobar sa ljudima a ne sa kučićima) sa nedostatkom socijalne empatije to svakako

Koji to vlasnik psa je željan pažnje jer ima psa? 😂
Ko se loše ophodi prema životinjama, još je gori prema ljudima, i to je tako.

(human je kad si dobar sa ljudima a ne sa kučićima) sa nedostatkom socijalne empatije to svakako
Mislim da ti prvo treba da se školuješ u smeru društvenih nauka da bi prvo promislio o ovoj (nepotkrepljenoj) tvrdnji, a zatim da promeniš kurs jer jednostavno nisi za ove stvari zaista. Nemaš talenta.

Back