Ne radi se 'o izlasku napolje' da puse nego o srpskom guštu da se zapali cigara uz kafu. Plus, prosečan srpski stanovnik tako misli da je više kul (ne mislim ništa loše o tome, samo kažem, isto kao što je meni gušt da tiket u kladionici sastavljam uz kraći espreso od 100 din) ako puši uz kafu kulirajući u kafiću. Plus tako verovatno misli da je kul pre nego što startuje devojku i obrnuto, još ako se puše što skuplje cigare...
Pušač sam. Ne pušim unutra, isključivo napolje ili na terasu. Ovo za kafu je istina, već sada od 7 sati izlazim sa zimskom jaknom i kapom da ispušim i popijem kafu, i nema ničeg lepšeg, a hladnije vreme tek dolazi xD
Kada odem kod ljudi koji nisu pušači, izađem isto napolje/ na terasu da ispušim iako me "mole" da ostanem unutra i zapalim. Kod pušača ako oni puše u zatvorenom, zapalim i ja. Pušači kada dođu kod mene, apsolutno mogu zapaliti i ispušiti kamion cigareta.
Smeta mi duvanski dim i radujem se zabrani pušenja u zatvorenom prostoru.
Nikad nisam smatrao da je pušenje kul kao ni ljudi u mom okruženju, a svako puši cigarete koje mu odgovaraju.
Ko puši zato što je to "kul", a ima više 20 god, definitivno leči neki kompleks.
A te priče jedite bombone, žvaćite žvake da ostavite pušenje, bacite u vodu. Sve je
do karaktera. Nekoliko nepotrebnih stvari sam prestao da upotrebljavam, ali cigare nikako ne.