251. FSC - Sve boje sveta

Slažem se sa rasporedom, a što se tiče evrovizijskih izvođača, pa ti si im na prethodnom ESC-u dao 10 i 12 poena u finalu!
Što se mene tiče, ako ESC izvođači blistaju sa pesmama, kao što su mahom na prethodnom FSC-u, veoma su dobrodošli. (y)
Slazem se sa tobom, ali na proslom FSCu je bilo par njih na 40 + pesama, a sad ako vec imamo 9 od 15, mislim da je previse.

15 - debitanata
9 - zastava
6 - jezika
5 - evrovizijski izvodjaci

Meni je nekako ovako logicno. Sta ja znam, kad opet finala necu videti (ali ovaj put opusteno).

Malo zanimljivosti za sve koji to NISU tražili 😅

15/5/9/6

Brojevi se u izmenjenom redosledu odnose na: debitante, različite jezike na kojima ste prijavljivali pesme, izvođače koji su imali veze sa Evrovizijom i na broj zemalja čije ste zastave izabrali.

View attachment 11070
15 debitanti
9 države
6 Evrovizija
5 Jezici

Onda samo da se zamene debitanti i esc izvođači

15 država
9 jezika
6 esc izvođača
5 debitanata

5, 6, 9 ili 15 je izabralo istu državu/zastavu? Onda:
15 država
9 debitanata
6 esc izođača
5 jezika

Njemacki se govori u Njemackoj, Austriji i Svicarskoj, Engleski u UK i UsA, to je to

Njemacki se govori u Njemackoj, Austriji i Svicarskoj, Engleski u UK i UsA, to je to
Pa ne baš. Engleski je jezik koji je u službenoj upotrebi (ako nema status zvaničnog) u Indiji, zvanični na Malti i na Filipinima + u još nekim azijskim državama. Nemački je jedan od tri zvanična jezika Belgije.

Back