251. FSC - Sve boje sveta

Bravo finalisti! Sa ispalima se saosećam. 🫶

Od svih pesama koje se nisu našle u finalu, najviše mi je žao meksičke Inevitable, jer je to nešto što mi je odmah ušlo uši i u prvim danima prijava se jasno izdvojilo. Odličan je predlog, bravo @Marko! 👏

Što se mog ponovnog fejla tiče, sasvim očekivan ishod, a i prilično sam sebe spetljao pravilima (koje sam, je li, sam osmislio lol). Meni je Sophijina pesma odlična i volim kombinaciju holandskog uz tako neki electro, ali mi je bilo jasno da ću imati slim šanse. Svakako bih je poslao, pa je možda bolje da to bude baš sada na mom izdanju.

Srećno svim finalistima i trudite se da glasate pre zadatog roka, kako bismo imali priredbu u neko normalno vreme 😅

Mi se svi šalimo na ovom forumu, bilo bi dosadno da smo uštogljeni kao neke opatice.
Nisam ovde da bi si našla par, možda ga i imam, nego da se družimo i veselimo uz muziku.
Prijatno veče svim drugarima sa Foruma. ❤

Ah, opet ispadanje, treće zaredom, ne ide mi nikako u zadnje vrijeme, nadam se da će uskoro krenut na bolje

Ryan McMullan
Korektno. A i više od toga. Baš lepo! Lep vokal, dobra muzikica, iako deluje prilično uobičajeno. Sve je fino ovde. Nadam se samo da od tolike finoće ova pesma ne ostane neprimećena što se glasova tiče. :LOL:
Sve je bilo fino, nakraju sam fino i ispao xD

Naravno @Mala da se šalimo, samo mislim da smo malo preterali, izvinjavam se @dodo 🙏
Naravno. Dodo, izvinjavamo se zbog naših nestašnih postova.
Zar stvarno mislite da bi mi u realnom životu ovakva spika i muvanja prijala? Ne.

Rezultati nisu po mojoj meri nikako. Krivo mi je bas zbog Eda, Nemaca, Meksikanaca i naravno Sophie 😞

Nina Hagen na proslavi prolaska u finale naše sitne Queenlandie, ipak je ovo njen prvi projekat nakon dolaska na mesto urednice programa!
d6z2oa0-56880dd6-28fc-4c20-a10f-684a11ac8734.gif

Sad vidim da mi je ovo 13. finale ove godine, 13/16. Veseli se, petarstanski rode...

fans GIF by 2017 MTV Video Music Awards

Back