Stole
Ekspert
uvredio bih se da ne das meniKome?![]()

uvredio bih se da ne das meniKome?![]()
@Boxy , toliko to nema veze sa onim sto sam mislila, da sam tek sad ukapirala sta si napisao. Mislila sam u romanticnom duhu, da si bio moj andjeo cuvar, bila bih pod staklenim zvonom zasticena od svih. Samo vedre misli nek nas okruzuju.@Mala Ja nisam taster ili drukara - što bi rekla Vendi.![]()
Pa dobro 50-50 omjer top 5 plasmana kad nema strujeCestitke na topu 5![]()
Mrm čita i zapisujeVidi ti dodu lisicu, dao ispadak pesmu nekom ko nije deo fsc klana. A da je bila u pitanju pesma za pobedu, zna se kome bi tu pesmu dao![]()
Dežurni posmatrač je upravo isprozivao Tićoni, tako da ne xDIli možda dežurni posmatrač?![]()
Ma to je taktika maskiranja.Dežurni posmatrač je upravo isprozivao Tićoni, tako da ne xD
Smatram da sam ovaj put bio jako dobar u pretpostavkama jer sam od 16 pogodio 14! Promašio sam da će Tijana i Kedžo u finale - ĐoleMislim da iz prvog polufinala najviše šansi za finale imaju: Camilo, Edita, Marie-Mai, Polina Gagarina i Troye Sivan, a najmanje Angèle, Idir i Wincent Weiss.
Iz drugog će najlakše po meni proći: Loïc Nottet, Ricki-Lee, The Hardkiss feat. Monatik, Tijana Bogićević x Damir Kedžo i Yonaka, a najteže Andra x Andrei Banuta, Nicki Minaj i Pavluchenko & Alexey Krivdin.
Nema šta, na ovaj post sam pao totalno!
Dok jednom ne smrkne, drugom (tvom arhineprijatelju) ne svane!Ah, opet ispadanje, treće zaredom, ne ide mi nikako u zadnje vrijeme, nadam se da će uskoro krenut na bolje
Es inevitableGorjet će i krava i štala, i forum i golub
Zovite Josipu, majku rušiteljicu, spaliteljicu.Ako vam treba benzina, kažite, donirat ćemo. Gorjet će i krava i štala, i forum i golub