251. FSC - Sve boje sveta

@Mala Ja nisam taster ili drukara - što bi rekla Vendi. :cool:
@Boxy , toliko to nema veze sa onim sto sam mislila, da sam tek sad ukapirala sta si napisao. Mislila sam u romanticnom duhu, da si bio moj andjeo cuvar, bila bih pod staklenim zvonom zasticena od svih. Samo vedre misli nek nas okruzuju.
Nisam ni pomislila na nekakvo drukanje, ne.

Jel' to onaj KONSTRUKTOR medju nama zbog koga su me gnjavili mesecima? Bojim se. :oops:

@Boxy , ja se uvek na Forumu salim, nemoj me shvatati ozbiljno, sem ako je ozbiljna tema u pitanju. Pa tako i ono moje pitanje za drugi par je u kontekstu sto mene stalno prozivaju za neke kombinacije, pa da cujem ko je taj par za koji se ne sme napisati nista javno. Naravno, sve u saljivom tonu, realno me to uopste ne zanima.
Vidis post iznad, da li to tebi zvuci realno da se bojim?

Mislim da iz prvog polufinala najviše šansi za finale imaju: Camilo, Edita, Marie-Mai, Polina Gagarina i Troye Sivan, a najmanje Angèle, Idir i Wincent Weiss.
Iz drugog će najlakše po meni proći: Loïc Nottet, Ricki-Lee, The Hardkiss feat. Monatik, Tijana Bogićević x Damir Kedžo i Yonaka, a najteže Andra x Andrei Banuta, Nicki Minaj i Pavluchenko & Alexey Krivdin.
Smatram da sam ovaj put bio jako dobar u pretpostavkama jer sam od 16 pogodio 14! Promašio sam da će Tijana i Kedžo u finale - Đole ☹️ kao i da Idir neće u finale. A bravo za pošiljaoca Idira! Skroz je zasluženo da jedan tako originalni odabir prođe dalje. 👏

@Filhy i @Mala po 3.put u Finalu! Jeeee... 🤩🤩
Nema šta, na ovaj post sam pao totalno! :love: I posle nema muvanja na forumu... :LOL: ❤️

Ah, opet ispadanje, treće zaredom, ne ide mi nikako u zadnje vrijeme, nadam se da će uskoro krenut na bolje
Dok jednom ne smrkne, drugom (tvom arhineprijatelju) ne svane! :LOL:
A biće bolje, naravno! 🙏 💪

Sa trećim uzastopnim finalom sam uspeo da izjednačim broj ispadanja i broj prolazaka ove godine na 9:9. Kapiram sada da mi prolasci u finale nisu toliki problem. Veći problem je upis na LU, a top 5 je već misaona imenica. Ali dobro, bitno da je krenulo nekako. :)

Pa meni je u polufinalu ispalo 12, 10, 8 i 7 poena!!! 🥹 Što je mnogo, mnogo je. Pa dobro, kakvi ste to bre?! ☹️

Cestitam finalistima 😊

Dobro je što je Maja vjezbala umjetničko padanje sa merdevina ipak opet nismo uspjeli dobiti finale😂

Sada sam proverila, ispali su mi 4, 3 i 1 bod. Nije lose. :cool:

@Filhy : Pa meni je u polufinalu ispalo 12, 10, 8 i 7 poena!!! 🥹 Što je mnogo, mnogo je. Pa dobro, kakvi ste to bre?! ☹️

Sta ovo bi, dal' je san ili java? :oops:
Zakljucak je: Nema logike. o_O

Last edited:
Queenlendia Bebilendia je kurvertirala glasove večeras, tokom vikenda imamo vanforumske obavezne aktivnosti.

Nina Hagen i dalje proslavlja svoj prvi uspešni poslovni projekat, kaže da je glasanje bilo tesno jer su nam svi mogući favoriti prvog reda prošli. Zadovoljni finalom Dodovizije.

871c25d796e5efdca184d7a67ac0d678db58040d.gif

Miljana je dostavila glasove naše države. Top 3 je otišao pjesmama koje smo i sami htjeli u nekom trenutku prijaviti.
Naša HOD želi svima svako dobro uz još bolje želje za buduće FSC-ove "Pray for Tetsuland".
Untitled.webp

Back