Sa treÄim uzastopnim finalom sam uspeo da izjednaÄim broj ispadanja i broj prolazaka ove godine na 9:9.
I ja sam isto sad doÅ”ao na omjer 9:9, ti uz pomoÄ pozitivnog niza, ja "uz pomoÄ" negativnog niza
Stanovnici Republike Rolex su zgroženi ovim rezultatima. Veliki protesti su krenuli diljem zemlje, poÅ”to smo jedna od najbogatijih država, ne priliÄi nam ovako se brukat i gledat u leÄa siromaÅ”nim državama poput Bebilenda recimoooo. NaÅ”a Å”efica delegacije, intelektualna gromada(Äak bi rekao planina) Ava KarabatiÄ je pod velikim stresom i pritiskom, fotografi su je uhvatili vidno uznemirenu.
Vidno uznemirena Ava KarabatiÄ:
Vrijeme je za promjene! Prva promjena je promjena avatara, francuska pevaljka ide na smetliÅ”te povijesti, a zamijenit Äe ju Å”vedska legenda Loreen u nadi da Äe nam barem jednu pobjedu namjestit do kraja FSC sezone, bolje da ne kažem koliko smo nju platili.
Druga novost je zastava, koju dosad nismo imali, te vam je sad predstavljamo.
Na zastavi su royal blue i gold, boje koje bi trebale naglasit naŔe bezobrazno bogatstvo, a u centru je vuk, simbol neustraŔivosti koju trebamo pokazat u ovim teŔkim vremenima.