251. FSC - Sve boje sveta

Moze 18h. 🄳:coffee:

Moji poeni 1. pf:
12p Natalia Barbu (1. mesto ukupno)
6p Sarah Dawn Fisher (7)
3p Ronan Keating (16)
1p Jonathan Z. (18)

2. pf:
7p Nicki Minaj (9) - moralo je u finale
6p Ed Sheeren (10)
5p Tijana x Damir (12)
4p Andra x Andrei (14)

Dodo Bellacourt nakon prozivki:
anotherperiod-dodosmile.gif

Sad smo skontali da Queenlendia Bebilendia konačno ima pozitivan skor sa prolascima u finale sad je 9:8 u korist prolaska. Tokom godine smo poprilično držali negativan bilans.

Glasao, pesma koja je dobila 12 poena nije dobila najviÅ”u ocenu u komentarima, ali mi je sada bez premca najbolja pesma ovog finala i iskreno se nadam da će proći Å”to je bolje moguće. 6:4 je odnos poena u korist prvog polufinala, dok je poklonjen samo 1 poen. Srećno svima. :giggle:

Ma nije ona nekadaÅ”nja Å”efica, ona je Å”efica. šŸ˜‚ samo ima svoje zaposlene. šŸ˜‚

Sa trećim uzastopnim finalom sam uspeo da izjednačim broj ispadanja i broj prolazaka ove godine na 9:9.
I ja sam isto sad doÅ”ao na omjer 9:9, ti uz pomoć pozitivnog niza, ja "uz pomoć" negativnog niza

Stanovnici Republike Rolex su zgroženi ovim rezultatima. Veliki protesti su krenuli diljem zemlje, poÅ”to smo jedna od najbogatijih država, ne priliči nam ovako se brukat i gledat u leđa siromaÅ”nim državama poput Bebilenda recimoooo. NaÅ”a Å”efica delegacije, intelektualna gromada(čak bi rekao planina) Ava Karabatić je pod velikim stresom i pritiskom, fotografi su je uhvatili vidno uznemirenu.

Vidno uznemirena Ava Karabatić:

ezgif-1-11d75a1c4920.jpg

Vrijeme je za promjene! Prva promjena je promjena avatara, francuska pevaljka ide na smetliÅ”te povijesti, a zamijenit će ju Å”vedska legenda Loreen u nadi da će nam barem jednu pobjedu namjestit do kraja FSC sezone, bolje da ne kažem koliko smo nju platili.

Druga novost je zastava, koju dosad nismo imali, te vam je sad predstavljamo.
Na zastavi su royal blue i gold, boje koje bi trebale naglasit naŔe bezobrazno bogatstvo, a u centru je vuk, simbol neustraŔivosti koju trebamo pokazat u ovim teŔkim vremenima.

polotno.png

ne priliči nam ovako se brukat i gledat u leđa siromaÅ”nim državama poput Bebilenda recimoooo.
Bebilend možda nema para ko vi, al zato nam ne manjka kreativnosti. šŸ™„šŸ˜¬

EIN NINA HAGEN SALUT!

tumblr_nti3d9ndU71r3tiuvo1_500.gif

Moj skor ove godine nije loÅ” 16-2.
Ovaj put sam mislio da sigurno idem u finale, pa me niste podržali sa komentarima ali sam ipak i dalje mislio da ova pesma mora u finale šŸ˜

Kako da udjem u sobu, napravio sam account ali kada kliknem na link opet mi izadje da je za members only?

Glasao sam, shvatio sam da imam dosta pesama za neke sitne poenčiće. Tačnije, većini bih dao 1-5 poena tako da sam malo i poklanjao poene, tipa 6 i 7p. Dobre su pesme ali ne tim intenzitetom da bih dao visoke poene. Slabije izdanje dosta, imao sam samo nedoumicu kome da dam tih 6 i 7 poena jer su mi ujednačeno dobre (ok). Za pesmu nisam imao neke preterano pozitivne komentare tako da očekujem bottom 5.

I ja sam glasao. Otprilike sam znao kako ću da rasporedim poene, tako da nije bilo previÅ”e teÅ”ko. Top 5 mi je odličan i nadam se da neko od njih pobeđuje. Srećno svima.

Back