fr Francuska 2024: Slimane - Mon Amour

Kvalitetno je! Prilicno je lepa balada a po meni je i vokal jako dobar.

Sve najbolje Francuskoj, ovo je po meni njihova najbolja pesma otkad pratim Evroviziju.

Ja sam volio dosta francuskih pjesama od 2004. na ovamo, ali ova mi je svakako u 5 najjačih

Ovo bi proslo dobro kad god da su je izbacili, nije ovo pesma i izvodjac kojima treba hajpovanja i medijske patke da se stekne kredibilitet. Ne sumnjam da ce uzivo da oduva.

Nije ni čudo što Francuska ovako rano objavljuje pesmu,pa oni su domaćini JESC-a krajem ovog meseca(u Nici),Olimpijada u Parizu sledećeg leta,ovo je njihovo vreme.Grčka je razvalila na ESC one godine kada su bili domaćini Olimpijade(2004 Sakis Rouvas-Shake it),tako da i Francuska hoće to isto.Da pobede i budu domaćini ESC odmah nakon Olimpijade,po uzoru na Grčku u 2000-im.

Kvalitetno, ali dosadno.
U finalu su već, tako da svakako srećno.
Očekujem da mi se live nastup mnogo više svidi.

Lepa pesma, ali možda malo previše akustična za moj ukus. Interpretacija mi se očekivano dopada.

Posle ne znam koliko godina mi se svidja njihova pesma. Najezila sam se. Lep pocetak sezone, pa neka nam je sa srecom. 😊

Ako glasaju u drugo pf i ako ih poslednji predstave, ovo ce biti zadnja pesma esc 2024 koju cu poslusati lol

Lik stvarno ima glaščinu i to je ono što dominira u samoj pesmi. Ista me na prvo slušanje nešto i nije dotakla

Pesma mi je samo ok, ništa upečatljivo na prvo slušanje.

Back