Offtopic

Nisam napisala da je mirCo blizanac u horoskopu, nego da onaj koji se trenutno dopisuje sam sa sobom u javnim postovima na Forumu ima 2 lica. Ne bavim se horoskopima.

U koja paljba ovde 😳 dugo nije bilo 😎
maja-nikolic.gif

Iz svega sto je pisano prethodnih dana, ukapirala sam da me povezujes sa tom osobom, ali ja nemam veze sa njom.
Bebi, stavrno ne znam odakle ti takva misao? Ja je ne znam, ali ona je temperamentna sa juga, a ja hladna sa severa.
Sem nekih glupih podudarnosti, plava, mala, brat, Marija, to je ono sto sam otkrila na netu, karakterno smo susta suprotnost. Mislim da si to do sada trebao da ukapiras.
Ili ti nju indirektno dozivas preko prozivki mene?

Da li sam ja nesto propustio, ili se ovde sugerise da je Mala ustvari Maja Nikolic? 🤣🤭

Odakle tebi pada na pamet da te ja povezujem sa Majom Nikolić i pričam da si ti? Jer sam okačio njen gif?
Ijee, dotle smo došli dakle, zdravo ja sam ipak Nina Hagen.

@Bebi , pruzam ti ruku pomirenja. Daj da stavimo tacku na ovu trakavicu. Stvarno je bezveze da se avangardisti ovako ponasaju. :cool::cool:

Last edited:
Ne Mala, ti si samo neko ko vređa inteligenciju ljudima ovde i ovim pričama sada gde ti lupiš da pričaju da si Maja Nikolić. Ko i gde je to rekao?
Pišeš svašta nepovezano, čovek kad ti ne odgovori na poruku znači da nešto nije prijatno u vezi sa tobom, a ti nastavljaš da bombarduješ nebulozama i ubeđuješ u neke fikcije. Prijavim te Milošu i prvo što uradiš je da napišeš poruku sadržine “ne ljutim se na tebe”. Šta bre ti ima da se ljutiš ti mene spopadaš. Svako normalan bi prestao to da radi, a ne da piše poruke sa podstanarima u glavi.

Nisam izmislila, nego se tako redaju postovi, da se moze doci do tog zakljucka. Nisam rekla da je to 100% tacno.
Zelis li ti normalnu javnu konverzaciju?

Izvini Mala, nije da me se vaš odnos tiče, ali rešenje je vrlo jednostavno - probaj da ga ostaviš na miru, posebno zato što ti je nekoliko puta rekao da mu ne prijaš i tvoj način komuniciranja. Od momenta kada si kročila na forum, ne prestaješ da opsedaš Bebija po temama, iniciraš razgovore i rasprave sa njim, vodiš polemike. Ukoliko ti je već javno rekao šta oseća, bilo bi dobro da ispoštuješ njegove želje, šta god ti mislila o tome.

Back