Pesma Evrovizije 2024 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
ali njen najveći problem je Menadžerka Sandra lol
sta-si-rekla-pitam-zizi.gif

Mozda ce sam festival duze da traje pa onda se mora ranije poceti sa svim pripremama.

Mozda ce sam festival duze da traje pa onda se mora ranije poceti sa svim pripremama.
Po meni je najbolje da traje kao i do sada, 2pf i finale, to mi je nekako taman 👌🏻
Ali bi smo imali više materijala svakako da je više pf..

Po meni je najbolje da traje kao i do sada, 2pf i finale, to mi je nekako taman 👌🏻
Ja bi isto možda ostavio dva- jedan sistem, ali bi uveo neke prekvalifikacije npr. da se prvih 30 pesama odlukom stručne komisije pošalje direktno na festival i još da se odabere nekih 10 pesama koje bi išle na online glasanje i recimo 2 ili 4 pesme sa najviše glasova da se plasiraju na festival...

Ja bih smanjio format na 20 pesama, dva polufinala 10+10 i u finalu 10, nek odaberu zaista najbolje. Favorizovace uvek neke PGP izvodjace, to nekako i da prezivimo a ovi ostali sto popunjavaju mesto su nepotrebni

Ja se nadam da neće uvoditi publiku na PZE, kako bi što više prostora ostalo za scenu. Dopada mi se da bude što veća i glamuroznija. Moram priznati da su me iznenadili izgledom scene prethodnih godina. Šta mislite ko će biti voditelji? Da li će kao i uvek Kosjerina da bude deo postave i ostaje li Milan Marić? Ne znam za Vas, ali Boda i Jovana su mi bili top. Voleo bih da ih vidim, ali kapiram da to nije moguće 🤔

Status
Not open for further replies.
Back