whisky
Ekspert
ali njen najveći problem je Menadžerka Sandra lol

ali njen najveći problem je Menadžerka Sandra lol
Plot twist: Whisky je Menadžerka Sandra???
Bio bi red, mada Dora ima 203 prijave neočekujem da je na PZE veći broj...!Ocekujem bar 250 prijava
Po meni je najbolje da traje kao i do sada, 2pf i finale, to mi je nekako tamanMozda ce sam festival duze da traje pa onda se mora ranije poceti sa svim pripremama.
Ja bi isto možda ostavio dva- jedan sistem, ali bi uveo neke prekvalifikacije npr. da se prvih 30 pesama odlukom stručne komisije pošalje direktno na festival i još da se odabere nekih 10 pesama koje bi išle na online glasanje i recimo 2 ili 4 pesme sa najviše glasova da se plasiraju na festival...Po meni je najbolje da traje kao i do sada, 2pf i finale, to mi je nekako taman
Ali bi smo imali više materijala svakako da je više pf..
Ja se nadam da neće uvoditi publiku na PZE, kako bi što više prostora ostalo za scenu. Dopada mi se da bude što veća i glamuroznija. Moram priznati da su me iznenadili izgledom scene prethodnih godina. Šta mislite ko će biti voditelji? Da li će kao i uvek Kosjerina da bude deo postave i ostaje li Milan Marić? Ne znam za Vas, ali Boda i Jovana su mi bili top. Voleo bih da ih vidim, ali kapiram da to nije mogućePo meni je najbolje da traje kao i do sada, 2pf i finale, to mi je nekako taman
Ali bi smo imali više materijala svakako da je više pf..