Izbori

U Srbiji ti je vazda tanana linija između suza i smeha..

Nego razmišljam koja je od dve 🇦🇱 liste na parlamentarnim izborima, ona Vučelina, jel Dolina ili Gospon Kamberi? 🤔😌 #izbori2023 💖

Sad sam tek video da je kvota na izlaznost preko 54.5% čak 1.85??? To je baš dosta, skoro pa dupli povratak od uplaćene sume, a skoro da je izvesno da će biti.

Ili računaju na dosta manju izlaznost zato što su skoro bili izbori? :unsure:

Opozicija nam je kriminalna.

Najviše šansi imaju ovi SSP ali ljudi moji pa zar ste morali da stavite naziv liste SRBIJA PROTIV NASILJA? Eksploatisanje onoga svega na ovaj pretenciozan i čak i odvrtan način. Još su onog pozera Grbovića i onu njegovu vlogerku ubacili. Deluje zaista neozbiljno.

Opozicija nam je kriminalna.

Najviše šansi imaju ovi SSP ali ljudi moji pa zar ste morali da stavite naziv liste SRBIJA PROTIV NASILJA? Eksploatisanje onoga svega na ovaj pretenciozan i čak i odvrtan način. Još su onog pozera Grbovića i onu njegovu vlogerku ubacili. Deluje zaista neozbiljno.
Draginja Vlk je konsultovala knjigu, i kaže "BRAVOOO"..

1701475171773.webp

Nemoj molim te da izvlačiš te polupismenuše iz Snsa, njih tek ne mogu gledati.

Predstavnici liste Srbija protiv nasilja oputovali u Berlin i izjavili da sporazumi koje je potpisao Vucic za njih nisu obavezujuci. Sta drugo covek da pomisli nego da su i oni Vucicevi placenici.

Bravo za opoziciju, Francusko-nemački sporazum je izdaja

Nadam se da će Aleksićeve i Ćutine struje u SPN prevagnuti iznad zelenih i SSPa, ali ajde prvo da sačekamo izbore pa ćemo da vidimo kasnije šta i kako.

Inače interesantno mi je što Aleksićev nov pokret ima pojedinačno najviše (potencijalnih) mandata na SPN listi za parlamentarne izbore.

Last edited:
Pa znam ali nisu to izjavili iz Moskve ili Beograda nego iz Berlina, pa ko normalan ide u predizbornoj kampanji u Berlin kao proevropska koalicija da saopsti nemackim parlamentaricima kako sporazumi njegove zemlje sa EU za njega nece biti obavezujuci. Nista sad hitno u Moskvu jer para od ovih vise videti nece.

Kamo sreće da mi imamo nekih benefita od tih izleta u Berlin, Moskvu, Peking, Brisel...

Pa kako da imamo kad su nam politicari idioti. Vucic kakav je da je za njih je doktor filosofije.

Vučić je klasičan tehnokrata, tehno menadžer na autokratskim karakteristikama.

Svoju bezličnost skriva medijskom diktaturom, dajem glavu da sem (nekog dela) penzionera ne postoji osoba koja stvarno smatra da je on konkurentan da odradi bilo šta.

Back