254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Videli ste arenu u Palma City-u koju smo izgradili u čast naše prve pobednice, a sad je vreme da upoznate i ostatak grada.

Novi deo grada, srce naše ekonomije. Ovo je zapravo luka na severnom moru Selestrije i odličan strateški položaj zahvaljujući kome je grad doživeo potpuni preporod.

1701865815020.webp

Stari grad Palma City-a. Zelene kupole po kojima je grad dobio naziv Palma City, iako o poreklu naziva grada postoje i druge teorije. Stari grad je na kopnu i odsečen je od luke.
1701866001088.webp
Ambasade naših prijatelja iz Stojkolenda i Stefanije.
1701866206616.webp
Centralni trg u novom delu grada, Lights Square. Reklama desno hajpuje građane oko tekućeg izdanja FSC-a - Ready for FSC.
1701866339668.webp

Prijava je do večeras u ponoć? ..Kada je prezentacija pesama?😃

Poželite dobrodošlicu još jednom članu FSC lige nacija - Nova Galifreja (New Gallifrey)

flag.webp

Uništenjem svoje matične planete, rasa znana kao 'Gospodari vremena' je odlučila da se naseli u novi FSC univerzum.

Ostavili su svoju ultra naprednu tehnologiju za jednostavniji život u ovom univerzumu. U znak sećanja, na zastavi je ostao motiv TARDIS-a.

Gospodari vremena se sada fokusiraju na FSC i tom prilikom su odabrali glavnog i odgovornog urednika NGTV-a - Kaleta! (Originalni gospodar vremena)

Screenshot 2023-12-06 171923.webp

Kale je takođe i šef delegacije Nove Galifreje na FSC-u.

Svoje peto FSC učešće obeležio sam sa pesmom "Ice cream" koju izvodi Hyuna K-pop zvezda iz Južne Koreje.

#THROWBACK5

Moon and Stars Minimalist Phone Wallpaper_20231206_171711_0000.png

Nakon uspešnog finala, ponovo nisam imao sreće sa ovim žanrom, te sam svoje učešće završio na 13. mestu u prvom polufinalu.

(229. FSC - K-POP - Organizator McSteamy)

Hyunu znam samo iz one verzije Gangnam Style koju je uradila sa PSY-om :D

Svoje peto FSC učešće obeležio sam sa pesmom "Ice cream" koju izvodi Hyuna K-pop zvezda iz Južne Koreje.

#THROWBACK5

View attachment 12946

Nakon uspešnog finala, ponovo nisam imao sreće sa ovim žanrom, te sam svoje učešće završio na 13. mestu u prvom polufinalu.

(229. FSC - K-POP - Organizator McSteamy)

Šteta, pesma je top i slušam je i dalje.

Pohatan5.jpg

Kroz kolaž slika pokazaćemo vam kako izgleda jedan dan u našem Pohatanu...

Pohatan1.jpg

Prosečna Pohatanska naseobina, ova se zove Woołáánii daaztsáánii chʼééhózin bikéyah (Selo Hrabrog ratnika). Konji se koriste kao glavni vid transporta, a šatori su veoma udobni i topli.

Pohatan2.jpg

Jutarnji ribolov, prva dnevna aktivnost u kojoj učestvuju i najmlađi i najstariji, od 7 do 77.

Pohatan3.jpg

Nakon (ribo)lova par partija pokera, ulog je velik - ručak.

Pohatan4.jpg

Večernji film, okuplja se celo selo. Nažalost, nismo stigli da stignemo uslikati u zenitu gledanja, a ovo je u terminu nakon 12 kada ostanu samo stariji da gledaju erotske filmove za svoju dušu :devilish:

Uvek smo bili pleme jakog morala i neustrašivosti prema svakom okupatoru. Stojimo i stojaćemo!

Ja ću sutra da izaberem pesmu, nikako ne mogu da se odlučim za samo jednu 😱

View attachment 12956

Kroz kolaž slika pokazaćemo vam kako izgleda jedan dan u našem Pohatanu...

View attachment 12950

Prosečna Pohatanska naseobina, ova se zove Woołáánii daaztsáánii chʼééhózin bikéyah (Selo Hrabrog ratnika). Konji se koriste kao glavni vid transporta, a šatori su veoma udobni i topli.

View attachment 12951

Jutarnji ribolov, prva dnevna aktivnost u kojoj učestvuju i najmlađi i najstariji, od 7 do 77.

View attachment 12953

Nakon (ribo)lova par partija pokera, ulog je velik - ručak.

View attachment 12954

Večernji film, okuplja se celo selo. Nažalost, nismo stigli da stignemo uslikati u zenitu gledanja, a ovo je u terminu nakon 12 kada ostanu samo stariji da gledaju erotske filmove za svoju dušu :devilish:

Uvek smo bili pleme jakog morala i neustrašivosti prema svakom okupatoru. Stojimo i stojaćemo!
Juuu, šta mala plava radi tamo kod Indijanaca? 😱😱😱

Back