254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Buđenje uz reprizu priredbe i preslušavanje pesama, može li bolje petak da počne? Hvala liberta <3

Subjektivni osećaj nakon što sam poslušao prvo PF:

1w67h4.jpg

metal-cat-rock-on.gif

Lepa priredba, bravo liberta, posebno mi se sviđa što si napisao i zanimljivosti o svakom izvođaču 😀

Libi, bio si na visini zadatka. Svaka cast sto si izdrzao do kraja, ja nisam.
Ocekivala sam neki drugi izbor pesama. Zato ce ovaj put glasove dobiti one pesme koje su u skladu se temom - Liberta.

@libertà nisam mogao da ispratim sinoć zato što je to za mene još jedan sat kasnije nego vama, ali sve je bilo super iz ove perspektive. Lepo je videti opise za svakog izvođača, mene inače mrzi da se bavim time. 😂
Većina forumaša koji su dobili turbo-folk su mogli biti i malo hrabriji, no dobro. Nisu loše pesme izabrane.

Libi, daj nam samo linkiće na prvoj strani kad stigneš.
Odlično si odradio posao! Vidi se da je uložen veliki trud i da je od srca! ❤️

@libertà svaka čast na priredbi i što se izguralo u velikom stilu uprkos internet konekciji! 🥰

Mi se izvinjavamo jer smo upali u sred priredbe u narkoleptičnu komu. Naprosto, ode svest.
Dosta pesama znam, skoro sve domaće i čini mi se da su turbofolkeri dobro uboli zadatke.
Ima svega i svačega od Slipknota do Seke Aleksić čak mogu i njihovu kolaboraciju veka da zamislim.

Tradicionalne prve komentare izgleda neću stići da napišem baš prvi, tako nek se gospoda koja čeka strpe dok mi prođe ovaj vikend koji sledi gde moram da se teleportujem na nekoliko lokacija.

Lep je bio sprovod!
Želim da čestitam organizatoru i nema potrebe da se toliko pravda. Nisam glasao ni za jedan termin jer mi ne odgovara ni jedan, letimice sam sad preleteo pesme i deluje kao mešana salata. Ima svačega. Ali je vizuelno sve bilo lepo. Neki bi te mazali govnima svakako, kasnio ti ili ne, imao poteškoća ili ne, tak da chill. @libertà

Na muci se poznaju junaci, treba izdržati pritisak publike. Kontrola emocija je ključ stabilnosti, a Vagica je bila izbalansirana.

Inače:

Prvo polufinale >> večeras u 21h
Drugo polufinale >> subota u 21h

Moraće zamena za Seku Aleksić jer je već bila u bugarskoj verziji, slao je Skubi 2016 ili 17

Šteta skroz. Pesma kida :D Retko šta mi se od folka sviđa ali Aspirin kida.

Kraljevina Bebilendia pošto je ostrvska država predstavlja vam mostove koji su izgrađeni zarad stvaranja kopnene konekcije sa ostalim ostrvima.

Najznačajniji i najveći most je onaj koji nas povezuje sa državom Rolex, velika je migracija među stanovništvom jer države imaju mnoge poslovne sporazume.
IMG_4951.webp
Druga kraća konekcija u kilometraži je sa Stefixburgom, konekcije sa ovim narodom nas povezuju jezičke sličnosti zbog kolonijalizacije iz prošlosti ali su danas de facto nezavisna država.
IMG_4953.webp
Treća je sa Arsenatom, država koja nas podržava vojnom opremom jer naše hemijsko oružije se pravi upravo od njihovom prodajom arsenika.
IMG_4952.webp
Četvrta je poveznica sa kopnenim delom poluostrva gde imamo direknu konekciju sa Ćinkvarijom, samim tim i sa ostalim državama na tom poluostrvu.
IMG_4954.webp

Preleteo preko priredbe, bravo liberta. Sve odlično. (y)

Deluje mi da je jaka konkurencija, ne znam mnogo pesama, ali ovo što znam-volim. :love:

Nije razumela temu ja msm
Maloj opet nešto nije jasno i od sad na njena pitanja odgovaram javno jer je smorila život.

Tema nije da pesme podsećaju na Libertu, šta to uopšte znači? Dakle lepo u prvom postu piše kakve kategorije pesama tražimo. Zato sam napisao da možda nisi razumela temu. Ni panike!

Kraljevina Bebilendia pošto je ostrvska država predstavlja vam mostove koji su izgrađeni zarad stvaranja kopnene konekcije sa ostalim ostrvima.

Najznačajniji i najveći most je onaj koji nas povezuje sa državom Rolex, velika je migracija među stanovništvom jer države imaju mnoge poslovne sporazume.
View attachment 13121
Druga kraća konekcija u kilometraži je sa Stefixburgom, konekcije sa ovim narodom nas povezuju jezičke sličnosti zbog kolonijalizacije iz prošlosti ali su danas de facto nezavisna država.
View attachment 13122
Treća je sa Arsenatom, država koja nas podržava vojnom opremom jer naše hemijsko oružije se pravi upravo od njihovom prodajom arsenika.
View attachment 13123
Četvrta je poveznica sa kopnenim delom poluostrva gde imamo direknu konekciju sa Ćinkvarijom, samim tim i sa ostalim državama na tom poluostrvu.
View attachment 13124

Vi u Bebilendu ste ko Vučić. Brzo mostove gradite. Samo žarite i palite.

Back