Izbori

Uuu jake stvari za sakrivanje, jak život u pm.. 😂
Zanimljiv da se us*reš..
Ahahah Petre, kao da sam optužen za silovanje jbt..

Da @dodo slikao sam se za honorar za taj bilbord, a za neke stvari vezane za izborni proces ću se i dalje zgražavati, i sada i ubuduće ..ne vidim problem tu baš neki islkreno.. Što ne uzeti neku paru, ako se može.. Uvek sam da svako uzme neku paru za nešto što odradi, znači ne da otme, ukrade, smuva, otuđi, ali ako može da zaradi na bilo koji pošten način, što da ne.. Ako vam je za osudu što sam honorarno odradio posao za neku stranku, osuđujte, nema veze..
Iz tvog posta se da zaključiti sledeće:
1. Grozna sam osoba zato što se podsmevam tvom poštenom honorarnom poslu
2. Slikao si se bratstvom manastira Hilandar
3. Izdržaćeš i tu žrtvu, kao i mnoge prethodne ovde.

Kako da ne.
Čak i da nisi član, imaš odlične kvalifikacije u pogledu izvrtanja svega što ti se kaže, to za taj tabor must have.
Ne pada mi na pamet da se raspravljam dalje sa tobom o ovoj temi.

Neka se jave frustrirani istrigerovani ljudi..
Nisam ni frustriran ni istrigirovan, al evo moje mišljenje xD
I dalje stojim pri odgovoru iz leksikona da osoba bez koje ovaj forum ne bi mogao si ti, ali da je ovaj čin kontradiktoran - jeste.
Bezbroj javnih ličnosti je na spisku SNS-a iz svakakvih razloga, gde se takođe nalaze i osobe za koje mislim da su normalne, ali takođe im i ti lepiš etikete režimski pevači (Bosiljčići, Tijana Bogićević,..) ..verovatno i znaš nešto više od svih nas (u to i ne sumnjam) ali zar slikanje za SNS kampanju isto nije neki vid režimskog podržavanja?
Iskreno prvi put čujem za honorarni posao slikanja za politički bilbord, a imaju horde pristalica, članova i simpatizera (i mladih i starih, i zgodnih i lepih i ružnih i grbavih, sve profile) koji bi to odradili za džabe (mislim imaju već obećan i siguran posao).
Moje mišljenje o tebi se ne menja, isto je a bio ili ne na bilbordu, u sns-u, kod radikala ili koga već, možda si nateren, možda ucenjen, ali da tvoje pisanje od prve do poslednje strane, nakon slike, pada u vodu - pa nekako i da.

@dodo
1. Niti se zaključuje da si grozna osoba niti ja to i približno mislim
2. Slikao bih se i sa bratstvom manastira Hilandar i sa listom Srbija protiv nasilja, i sa SDA Sandžaka i sa SNS, kao statista u honorarnom poslu
I da sad je stvarno dosta, ne treba više o ovome svakako..

@dracarys

Moja komšinica (kod mojih roditelja, ja to kažem kod mene uvek), starija žena je na prošlim izborima snimila reklamu za SPS, baš reklamu za TV, kao film, i platili su joj to i to koliko sam posle čuo od nje, dosta dobro platili..

Hvala ti na normalnom komentaru, normalnoj komunikaciji i konstruktivnoj kritici..

2. Slikao bih se i sa bratstvom manastira Hilandar i sa listom Srbija protiv nasilja, i sa SDA Sandžaka i sa SNS, kao statista u honorarnom poslu
Opet će ti Skubi napisati ono

@Petar

A sećam se kad sam bio na snimanju i kad su me izabrali i rasporedili za Vojvodinu, kroz glavu mi je prošlo "Fuck, ovo će Petar iz NS sa foruma da vidi u NS garant"! 😂

@dracarys

Inače, pitao me je kolega (iz SNS-a, naravno), da li hoću da idem za slikanje za bilborde za Bg, Republiku i za Vojvodinu, kaže plaća se, pitao sam koliko, proverio je, sutradan mi je rekao koliko..
Rekao mi je da povedem i roditelje ako hoću, platiće se po osobi, jer tebaju različite starosne kategorije, moj tata nije želeo, a mama je bila bolesna tada..tako je bukvalno bilo.. Mrzim da se pravdam, ali ovako je zaista to bilo..

Inače jedna od prvih stvari koje sam pročitao kad sam došao na ovaj forum je bila od Petra "režimska pevaljka" ali ne znam za koga je bilo napisano, niti je bitno, mislim da je čak za nekog ko nije iz Srbije uopšte i to mi je ostalo i danas smešno, i nikad neće prestati da mi bude zabavno.. 😂 Jbg, to će ostati fora zanavek..

Slikao se za novac, kolega me je pitao ako želim i da se plaća trebalo je da se dođe, došlo je dosta ljudi i samo su neke izabrali, trebale su različite kategorije starosne.. Iskreno mislio sam da će po jednom bilbordu bitu više ljudi i malo manje vidljivo, ali nije stavili su samo desetak ljudi... Ali sve jedno, baš me briga, ne znam šta je toliko strašno..
Ispred su funcioneri i ljudi sa lista, a iza su statisti bukvalno, kao za film neki, to je bukvalno posao, honorarno odrađen posao.. Piih, jaka stvar stvarno..
mene bi bilo sramota da visim na sns bilbordu, ali dobro sta znam... mozda su pare vaznije od obraza...

Meni je mnogo bitnije za koga ću glasati nego da li ću i na kom bilbordu visiti..

Pa dobro, ali glasanje je tajno i za njega znaš samo ti, a na bilbordu te vide svi.
Ono što većina ovde pokušava da napiše je da nema neka razlike da li si kao sestre Gobović potpisao listu podrške SNS-u ili se slikao na njihovom bilbordu.
Još jednom, to je tvoje pravo i zaista ne osuđujem. Ali ni tebe ne treba da čudi što ljudi to komentarišu. Posebno što si jedan od većih kritičara SNS-a na forumu.

Kad sam kazao da me čudi?

I biću i dalje kritičar ma šta ko mislio..

Ono što većina ovde pokušava da napiše je da nema neka razlike da li si kao sestre Gobović potpisao listu podrške SNS-u ili se slikao na njihovom bilbordu.
Dodala bih tu i agitovanje da se ne glasa, jer su "svi isti".

Propaganda apstinencije za političke protivnike je glavni marketinški trik svake vlasti...

Svakome ko propagira da se ne glasa protiv, vlast SNS-a je očigledno ok, pa onda ne bi trebalo da im smeta ni bilo koji bilbord...

Pa malo je licemerno i kontradiktorno visiti na bilbordu koji u sred kampanje poziva na gladanje i zaokruživanje odredjenog broja na listiću sa kritikom iste te liste.
Tvoja stvar ali ako ti se već toliko ne svidja politika vladajuće stranke, i ako sam kažeš da si kritičar onda ne ideš da pozivaš ljude sa bilborda da glasaju za tu opciju.
Ne znam koji je novac u pitanju ali treba baš imati želudac za to da mi ovde polivaš po SNSu a visiš po banderama.

Da, nevezano šta će lično zaokružiti na listiću, bilbordi služe da motivišu birače da glasaju za listu čiji je bilbord, u ovom slučaju SNS čiji su bilbordi skoro na svakom koraku. Nije funkcioner i nije tu nešto bitno ime i prezime, da nije on, bio bi neki drugi mladi čovek. Ta poruka "Snaga je u ljudima" sa fotografijom ljudi različitih generacija na neki način simbolizuje porodicu u širem smislu i može dovesti do toga da se sa njom poistoveti i glasa. Samim tim, svi koji su deo nečije kampanje, daju im određenu podršku.

@Arsenic Kakve su to gluposti..
Jel vi znate koliko privatnih firmi je povezano sa SNS i vlašću.. I dobijaju poslove samo preko njih, a za to niko ni ne zna..
To vam nije licemerno..što neki ljudi rade za te firme, a kritikuju vlast..
A da odradiš honorarno neki posao vam je toliko licemerno.. Ma dajte...

@Doctor Who
Znaš kad bi moj kolega koji radi baš za SNS stranku pomogao ikome za koga nije siguran da će glasati za SNS, pomogao da se prijavi za glasanje u inostranstvu? NIKAD.. ali NIKAD, oni tako funkcionišu..znam ih jako dobro..

Pa ja zaista ne mogu da ti objasnim kad ni drugi ne uspevaju.
Šta kao pomažem im da dobiju glasove tako što sam se ja kao anonimus slikao za bilbord? Voimja oca..

@Doctor Who
Znaš kad bi moj kolega koji radi baš za SNS stranku pomogao ikome za koga nije siguran da će glasati za SNS, pomogao da se prijavi za glasanje u inostranstvu? NIKAD.. ali NIKAD, oni tako funkcionišu..znam ih jako dobro..

Šta kao pomažem im da dobiju glasove rako što sam se ja kao anonomus slikaobza bilbord? Voimja oca..
Pa hvala ti za pomoć, ali to i dalje ne menja činjenicu da mašiš poentu konstantno :D

Back