Е па ето ја баш сматрам тог колегу који ми је ово понудио, за једног од таквих, и ето, између осталог прихватио сам и због њега.....кад ме вучеш даље за језик....Konkretno nemam ništa protiv tih stranaka i smatram da u njima ima dosta dobrih i časnih ljudi.
SRVIJA? Mogli su makar naslov da provere, a ne tako indijanski.Sutra od 18h!
Ovaj post bi bio super da ne dolazi posle ovog propagiranja apstinencije:Svako ima pravo da podržava koga hoće i šta hoće. I niko nema pravo da tog nekog osuđuje za to. Ali treba biti karakter i dosledan sebi i svojim stavovima. Ja kada se ne slažem sa nečim, ja to sigurno neću promovisati ni na koji način. Pa makar i na svoju štetu.
Ja sam imao prilike da dobijem sasvim dobro plaćene poslove i u Srbiji i u Republici Srpskoj. Direktan uslov je bio članstvo u SNSD i SNS. Konkretno nemam ništa protiv tih stranaka i smatram da u njima ima dosta dobrih i časnih ljudi. Ali u tu kategoriju ne ubrajam lidere tih istih partija koje smatram diktatorima, lopovima i verbalnim manijacima. Ostao sam dosledan sebi i odbio te ponude, na svoju štetu. Diploma u struci mi sada služi za brisanje dupeta. Krenuo sam od nule, dobio posao običnog trgovca, vukao i radio ko konjina i na kraju je to opet neko prepoznao i došao sam do vrha u toj hijerarhiji. Tako da, ona poslovica, ko izgubi na mostu nađe na ćupriji, izgleda ima smisla.
I radije bih se jebao za pare, nego na bilo koji način podržavao one čije stavove i rad prezirem. Toliko od mene
Ne vidim svrhu učestvovanja na ovoj farsi od izbora
Ok, ali time direktno pomažeš SNS vlasti, gotovo isto kao i Mrm@Milica a šta je licemerno ako kažem da je besmisleno glasati na farsi od izbora.
Kako to u SNS-u ima casnih ljudi? Svi do jednog banda oportunisticka.Svako ima pravo da podržava koga hoće i šta hoće. I niko nema pravo da tog nekog osuđuje za to. Ali treba biti karakter i dosledan sebi i svojim stavovima. Ja kada se ne slažem sa nečim, ja to sigurno neću promovisati ni na koji način. Pa makar i na svoju štetu.
Ja sam imao prilike da dobijem sasvim dobro plaćene poslove i u Srbiji i u Republici Srpskoj. Direktan uslov je bio članstvo u SNSD i SNS. Konkretno nemam ništa protiv tih stranaka i smatram da u njima ima dosta dobrih i časnih ljudi. Ali u tu kategoriju ne ubrajam lidere tih istih partija koje smatram diktatorima, lopovima i verbalnim manijacima. Ostao sam dosledan sebi i odbio te ponude, na svoju štetu. Diploma u struci mi sada služi za brisanje dupeta. Krenuo sam od nule, dobio posao običnog trgovca, vukao i radio ko konjina i na kraju je to opet neko prepoznao i došao sam do vrha u toj hijerarhiji. Tako da, ona poslovica, ko izgubi na mostu nađe na ćupriji, izgleda ima smisla.
I radije bih se jebao za pare, nego na bilo koji način podržavao one čije stavove i rad prezirem. Toliko od mene
Na početku su mi zaista delovali okej, pogotovo to što su privredu pomakli sa mesta. Fabrike, putevi, sređivanje gradova itd. Sve je to pozitivno, ali je za kratko vreme sve preraslo u diktaturu. A Vučić mi se zgadio onog momenta kad je izdao Nikolića i navukao ga na ostavku u stranci. A danas je to već teška diktatura.Ok, ali time direktno pomažeš SNS vlasti, gotovo isto kao i Mrm
Imaš na to pravo, naravno.
I iskreno verujem da to tvoje pomaganje vlasti nije zato što si sada na nekoj poziciji u nekoj hijerarhiji, već iz ubeđenja, jer mi deluješ čestito...
Jer koliko god da je prošla vlast bila korumpirana i grozna i reciklirana u ovoj sad koaliciji, bila je smenjiva!
Ovo sad Mordor
Nadam se jedino da ne živiš (tj. da nisi prijavljen) u Beogradu, gde zaista postoji dobra šansa za promene, a pogotovu zato što (posle republičkog budžeta) Beograd verovatno predstavlja najveći izvor finansiranja stranke na vlasti...