Izbori

Bilo bi smesno da nije tragicno. Ono sto ovi ljudi ne shvataju je da ne kopaju samo nama grobove, vec i svojim porodicama. Ponosno!

Svako ima pravo da podržava koga hoće i šta hoće. I niko nema pravo da tog nekog osuđuje za to. Ali treba biti karakter i dosledan sebi i svojim stavovima. Ja kada se ne slažem sa nečim, ja to sigurno neću promovisati ni na koji način. Pa makar i na svoju štetu.

Ja sam imao prilike da dobijem sasvim dobro plaćene poslove i u Srbiji i u Republici Srpskoj. Direktan uslov je bio članstvo u SNSD i SNS. Konkretno nemam ništa protiv tih stranaka i smatram da u njima ima dosta dobrih i časnih ljudi. Ali u tu kategoriju ne ubrajam lidere tih istih partija koje smatram diktatorima, lopovima i verbalnim manijacima. Ostao sam dosledan sebi i odbio te ponude, na svoju štetu. Diploma u struci mi sada služi za brisanje dupeta. Krenuo sam od nule, dobio posao običnog trgovca, vukao i radio ko konjina i na kraju je to opet neko prepoznao i došao sam do vrha u toj hijerarhiji. Tako da, ona poslovica, ko izgubi na mostu nađe na ćupriji, izgleda ima smisla.

I radije bih se jebao za pare, nego na bilo koji način podržavao one čije stavove i rad prezirem. Toliko od mene

Ја породицу немам, брата, сестру рођене немам, најближе од тетке браћа и сестре су у иностранству, имам само родитеље овде...ја од родитеља са 34 године да тражим пред следећу плату (кад зафали) више нећу, то сам рекао и тако ће бити, све што могу да зарадим са стране, а да није преварантски посао неки, добро ми тренутно дође, јер је такав период наишао....

Ма бежи бре, доста више објашњавања, повраћа ми се од објашњавања више..

Konkretno nemam ništa protiv tih stranaka i smatram da u njima ima dosta dobrih i časnih ljudi.
Е па ето ја баш сматрам тог колегу који ми је ово понудио, за једног од таквих, и ето, између осталог прихватио сам и због њега.....кад ме вучеш даље за језик....
сад је доста стварно...

Svako ima pravo da podržava koga hoće i šta hoće. I niko nema pravo da tog nekog osuđuje za to. Ali treba biti karakter i dosledan sebi i svojim stavovima. Ja kada se ne slažem sa nečim, ja to sigurno neću promovisati ni na koji način. Pa makar i na svoju štetu.

Ja sam imao prilike da dobijem sasvim dobro plaćene poslove i u Srbiji i u Republici Srpskoj. Direktan uslov je bio članstvo u SNSD i SNS. Konkretno nemam ništa protiv tih stranaka i smatram da u njima ima dosta dobrih i časnih ljudi. Ali u tu kategoriju ne ubrajam lidere tih istih partija koje smatram diktatorima, lopovima i verbalnim manijacima. Ostao sam dosledan sebi i odbio te ponude, na svoju štetu. Diploma u struci mi sada služi za brisanje dupeta. Krenuo sam od nule, dobio posao običnog trgovca, vukao i radio ko konjina i na kraju je to opet neko prepoznao i došao sam do vrha u toj hijerarhiji. Tako da, ona poslovica, ko izgubi na mostu nađe na ćupriji, izgleda ima smisla.

I radije bih se jebao za pare, nego na bilo koji način podržavao one čije stavove i rad prezirem. Toliko od mene
Ovaj post bi bio super da ne dolazi posle ovog propagiranja apstinencije:
Ne vidim svrhu učestvovanja na ovoj farsi od izbora

Mrm je licemeran zbog tog bilborda, ali i ti si isto toliko licemeran za propagiranje apstinencije, čime direktno igraš na kartu vlasti...

Ako ti je ova vlast dovoljno dobra da se ne glasa protiv, onda je licemerno da ti smeta Mrmov bilbord...

@Milica a šta je licemerno ako kažem da je besmisleno glasati na farsi od izbora. Izborna kampanja je takva da i opozicija u istoj radi za račun vlasti. I koja je poenta glasati za tu neku opoziciju koja na kraju zasere sve. Podržavao sam Šapića koje je na kraju postao veći Vučić od Vučića. Jeremić od liberala postao Šešelj i slično. I većina njih nakon ulaska u Skupštinu stane na stranu vlasti. U principu bi najsmislenije bilo išarati listić pa da bude nevažeći i na taj način izraziti svoj protest protiv ovog jednoumlja

U RS je Stanivuković kao opozicionar dobio Banjaluku i nakon par meseci postao Dodikov poltron. Videćemo šta će uraditi Trivićeva nakon sledećih izbora (govorim o Srpskoj).

@Milica a šta je licemerno ako kažem da je besmisleno glasati na farsi od izbora.
Ok, ali time direktno pomažeš SNS vlasti, gotovo isto kao i Mrm 😭

Imaš na to pravo, naravno.

I iskreno verujem da to tvoje pomaganje vlasti nije zato što si sada na nekoj poziciji u nekoj hijerarhiji, već iz ubeđenja, jer mi deluješ čestito...

Jer koliko god da je prošla vlast bila korumpirana i grozna i reciklirana u ovoj sad koaliciji, bila je smenjiva!
Ovo sad Mordor 😭

Nadam se jedino da ne živiš (tj. da nisi prijavljen) u Beogradu, gde zaista postoji dobra šansa za promene, a pogotovu zato što (posle republičkog budžeta) Beograd verovatno predstavlja najveći izvor finansiranja stranke na vlasti...

• Like
Reactions: Mrm
Ne znam za vas, ali ja bih i za crnog đavola glasao ako je sa druge strane ovo zlo. Da će se nekada pojaviti idealan političar, sigurno neće. Neka i bude da su izbori farsa, nek bude da vladu kroje u Vašingtonu ili Kremlju, ali ja ću radi svog mira glasati i truditi se da ovo zlo promenim. Ako to ja ne radim radiće umesto mene razni mediokriteti, bukvalno ću sve prepustiti drugima, a to ne želim.

Kako to u SNS-u ima casnih ljudi? Svi do jednog banda oportunisticka.

Mediokriteti i ološi će nam neminovno krojiti sudbinu i dalje, ali je na nama kao pojedincima da to koliko toliko predupredimo. Individualno ne možemo ništa, ali kada bi velika većina izbornih apstinenata postala svesna koliku moć zapravo ima u svojim rukama, druge bismo pesme pevali. I da, kao što oduvek potenciram-izađite i glasajte. Itekako je važno.

Ok, ali time direktno pomažeš SNS vlasti, gotovo isto kao i Mrm 😭

Imaš na to pravo, naravno.

I iskreno verujem da to tvoje pomaganje vlasti nije zato što si sada na nekoj poziciji u nekoj hijerarhiji, već iz ubeđenja, jer mi deluješ čestito...

Jer koliko god da je prošla vlast bila korumpirana i grozna i reciklirana u ovoj sad koaliciji, bila je smenjiva!
Ovo sad Mordor 😭

Nadam se jedino da ne živiš (tj. da nisi prijavljen) u Beogradu, gde zaista postoji dobra šansa za promene, a pogotovu zato što (posle republičkog budžeta) Beograd verovatno predstavlja najveći izvor finansiranja stranke na vlasti...
Na početku su mi zaista delovali okej, pogotovo to što su privredu pomakli sa mesta. Fabrike, putevi, sređivanje gradova itd. Sve je to pozitivno, ali je za kratko vreme sve preraslo u diktaturu. A Vučić mi se zgadio onog momenta kad je izdao Nikolića i navukao ga na ostavku u stranci. A danas je to već teška diktatura.

Nisam prijavljen u Beogradu

Voleo bih i ja da me neko izda kao Šizoje Tomu. :ROFLMAO: Smaknuo ga je sa vlasti da bi ovaj danas živeo u izobilju i u viletini na grbači ovog naroda. Da ne spominjem pare koje su Tomica i supruga mu Dragica pokrali od humanitarne organizacije koju su svojevremeno osnovali.

Kemiš i Zorica Brunclik, istaknuti umetnici, u reklami samo za vas!

zo6O5Qd.jpg

Završna predizborna konvencija bivšeg predsednika Srbije (u dva mandata) u sali najmanje beogradake opštine, Stari Grad? 😭 Ouuch.. Vendi je imala promociju knjige tu, garantujem da je više ljudi došlo.... 😭 Ali pazi KRUNA UZBUDLJIVE kampanje.. Radule mora da menja terapiju.. 😭

Back