Izbori

Kemiš i Zorica Brunclik, istaknuti umetnici, u reklami samo za vas!

zo6O5Qd.jpg
Povraćka, ali bukvalno. :sick:

Upravo tu listu treba podrzati (Tadic Radulovic, Pejic), jer ako predju cenzus, skacu sanse za pad ovog rezima. Sto nam je u interesu, jel tako? 😂

• Haha
Reactions: Mrm
Upravo tu listu treba podrzati (Tadic Radulovic, Pejic), jer ako predju cenzus, skacu sanse za pad ovog rezima. Sto nam je u interesu, jel tako? 😂
Misliš da će Tadija i Radule da obaraju vlast i ako pređu.. 😂😂 Pa što im je SNS onda "sakupljao" potpise u Sremskoj Mitrovici, te na Paliluli i Zvezdari iza zatvorneih vrata! Smehotres..

Evo ti šta misle i o Tepićki..

A inače 400 000 eur se dobija minimum ko pređe cenzus za kamoanju, a lista Dobro jutro je potrošila 11 000 eur na kampanju..
Branče, Tadija i Radule grickaju nokte u nedelju oko 22 h.. 🤭🤑🤑

DOBRO JUTRO, CHODO! 💖🙌

Pa kad bi ukljucili astro Branku malo vise u kampanju presli bi laganica cenzus :sneaky:

• Love
Reactions: Mrm
Pa kad bi ukljucili astro Branku malo vise u kampanju presli bi laganica cenzus :sneaky:
I ja rekoh... 😍
Ali Brančetu se Đilas nešto najviše zamerio izgleda..
Ne pomenu Branče nijedared Vučelu, samo Đikija. 🙌
Ako pređu cenzus, možda se pored poslaničkog mandata, Branče "pojača" i za neki stančić u Bg od ovih 400 000 + eur.. 💖

@whisky

A zapravo, možda samo nema vremena, jer je angažovana previše kao HoD Mrmoslavije na FSC.. 😍🙌🤭

Mozda im bas moj glas bude znacio, da promesam malo karte kao Neda Ukraden?

Elem, duboko sam razocaran siromasnom kampanjom i niko me nije zaista ubedio zasto treba (i da li treba) da glasam za odredjenu listu. Iskreno jedino prizeljkujem korenite promene u svom gradu a promene u republici me skoro i ne zanimaju. Glasacu kao i vecina samo protiv vlasti, to je i jedino sto nam je bilo servirano tokom kampanje.

Nažalost, tako je, sve se svelo da li si protiv vlasti, a ne da li si i za neki konkretan program, to je na marginama ove kampanje, uz poneko obećanje koje ne uliva previše poverenja i ne razlikuje se od obećanja ovih koji su na vlasti.

Mozda im bas moj glas bude znacio, da promesam malo karte kao Neda Ukraden?

Elem, duboko sam razocaran siromasnom kampanjom i niko me nije zaista ubedio zasto treba (i da li treba) da glasam za odredjenu listu. Iskreno jedino prizeljkujem korenite promene u svom gradu a promene u republici me skoro i ne zanimaju. Glasacu kao i vecina samo protiv vlasti, to je i jedino sto nam je bilo servirano tokom kampanje.
Izbori usred Evrope u 21.veku...tužno... 😣

@whisky

Ja neću moći za Bg da glasam, biću u Novom Goraždu. A ljudi iz te opštine neki će dolaziti za Bg taj dan da glasaju na Bg izborima, ko ima prebivalište ovde.. Pitanje da li su Beograda do sada i videli u životu.. Kakva ironija jbt.. 😣

Nažalost, tako je, sve se svelo da li si protiv vlasti, a ne da li si i za neki konkretan program, to je na marginama ove kampanje, uz poneko obećanje koje ne uliva previše poverenja i ne razlikuje se od obećanja ovih koji su na vlasti.
Tako je. Ali prvi korak ka glasanju za konkretan program je smenjivost vlasti. Ovako samo podrivamo autoritarizam na vrhu piramide i sitne interese na dnu.

Tako je. Ali prvi korak ka glasanju za konkretan program je smenjivost vlasti. Ovako samo podrivamo autoritarizam na vrhu piramide i sitne interese na dnu.
Pa nece moci ni da se smeni vlast i da neko drugi stekne poverenje vecine gradjana bez konkretnog programa. Nagla promena vlasti u ovakvim okolnostima nece biti nikada moguca, izborna 2000. i 2012. se verovatno nece jos dugo ponoviti. Zato su po meni bitniji lokalni izbori od svih ostalih.

2012. se promena desila na predsedničkim izborima.. Pa su krenuli lokali, i onda parlament...

"Srbija protiv nasilja" ruku na srce ni ne može da ima neki konkretan program kada je "big tent" koalicija, dakle raznih ideologija i programa.

Recimo po pitanju francusko-nemačkog sporazuma Aleksić, Ćuta i Parandilović su se izjasnili da su protiv njega, dok su Marinika, Veselinović i Lazović za.

Sve u svemu jasno je da "levica" i "desnica" hteli, ne hteli moraju sarađivati, a primaran program u ovom trenutku ne može biti Kosovo, ni EU već oslobađanje institucija i medija od paravojne organizacije SNS.

Kada se to odradi onda se može pričati oćemo li u EU, NATO, Otvoren Balkan, BRICS...

Back