Djole89
Ekspert
Povraćka, ali bukvalno.Kemiš i Zorica Brunclik, istaknuti umetnici, u reklami samo za vas!
![]()

Povraćka, ali bukvalno.Kemiš i Zorica Brunclik, istaknuti umetnici, u reklami samo za vas!
![]()
Misliš da će Tadija i Radule da obaraju vlast i ako pređu..Upravo tu listu treba podrzati (Tadic Radulovic, Pejic), jer ako predju cenzus, skacu sanse za pad ovog rezima. Sto nam je u interesu, jel tako?![]()
I ja rekoh...Pa kad bi ukljucili astro Branku malo vise u kampanju presli bi laganica cenzus![]()
Izbori usred Evrope u 21.veku...tužno...Mozda im bas moj glas bude znacio, da promesam malo karte kao Neda Ukraden?
Elem, duboko sam razocaran siromasnom kampanjom i niko me nije zaista ubedio zasto treba (i da li treba) da glasam za odredjenu listu. Iskreno jedino prizeljkujem korenite promene u svom gradu a promene u republici me skoro i ne zanimaju. Glasacu kao i vecina samo protiv vlasti, to je i jedino sto nam je bilo servirano tokom kampanje.
Tako je. Ali prvi korak ka glasanju za konkretan program je smenjivost vlasti. Ovako samo podrivamo autoritarizam na vrhu piramide i sitne interese na dnu.Nažalost, tako je, sve se svelo da li si protiv vlasti, a ne da li si i za neki konkretan program, to je na marginama ove kampanje, uz poneko obećanje koje ne uliva previše poverenja i ne razlikuje se od obećanja ovih koji su na vlasti.
Pa nece moci ni da se smeni vlast i da neko drugi stekne poverenje vecine gradjana bez konkretnog programa. Nagla promena vlasti u ovakvim okolnostima nece biti nikada moguca, izborna 2000. i 2012. se verovatno nece jos dugo ponoviti. Zato su po meni bitniji lokalni izbori od svih ostalih.Tako je. Ali prvi korak ka glasanju za konkretan program je smenjivost vlasti. Ovako samo podrivamo autoritarizam na vrhu piramide i sitne interese na dnu.
Boxy, rekle su "kad spašavamo Dečije živote" a titlovali su "kad spašavamo Nečije živote"..