Iz tvog posta se da zaključiti sledeće:Da @dodo slikao sam se za honorar za taj bilbord, a za neke stvari vezane za izborni proces ću se i dalje zgražavati, i sada i ubuduće ..ne vidim problem tu baš neki islkreno.. Što ne uzeti neku paru, ako se može.. Uvek sam da svako uzme neku paru za nešto što odradi, znači ne da otme, ukrade, smuva, otuđi, ali ako može da zaradi na bilo koji pošten način, što da ne.. Ako vam je za osudu što sam honorarno odradio posao za neku stranku, osuđujte, nema veze..
Nisam ni frustriran ni istrigirovan, al evo moje mišljenje xDNeka se jave frustrirani istrigerovani ljudi..
Opet će ti Skubi napisati ono2. Slikao bih se i sa bratstvom manastira Hilandar i sa listom Srbija protiv nasilja, i sa SDA Sandžaka i sa SNS, kao statista u honorarnom poslu
mene bi bilo sramota da visim na sns bilbordu, ali dobro sta znam... mozda su pare vaznije od obraza...Slikao se za novac, kolega me je pitao ako želim i da se plaća trebalo je da se dođe, došlo je dosta ljudi i samo su neke izabrali, trebale su različite kategorije starosne.. Iskreno mislio sam da će po jednom bilbordu bitu više ljudi i malo manje vidljivo, ali nije stavili su samo desetak ljudi... Ali sve jedno, baš me briga, ne znam šta je toliko strašno..
Ispred su funcioneri i ljudi sa lista, a iza su statisti bukvalno, kao za film neki, to je bukvalno posao, honorarno odrađen posao.. Piih, jaka stvar stvarno..
Dodala bih tu i agitovanje da se ne glasa, jer su "svi isti".Ono što većina ovde pokušava da napiše je da nema neka razlike da li si kao sestre Gobović potpisao listu podrške SNS-u ili se slikao na njihovom bilbordu.
Ne da je maši, nego je zaobilazi u prečniku od kilometra.Mašiš poentu Mrmi
Ma jel, a poenta je?Mašiš poentu Mrmi
Šta kao pomažem im da dobiju glasove tako što sam se ja kao anonimus slikao za bilbord? Voimja oca..Pa ja zaista ne mogu da ti objasnim kad ni drugi ne uspevaju.
Pa hvala ti za pomoć, ali to i dalje ne menja činjenicu da mašiš poentu konstantno@Doctor Who
Znaš kad bi moj kolega koji radi baš za SNS stranku pomogao ikome za koga nije siguran da će glasati za SNS, pomogao da se prijavi za glasanje u inostranstvu? NIKAD.. ali NIKAD, oni tako funkcionišu..znam ih jako dobro..
Šta kao pomažem im da dobiju glasove rako što sam se ja kao anonomus slikaobza bilbord? Voimja oca..