Izbori

Protesti možda imaju smisla iz moralnih razloga, ali iz praktičnih logike nema

SNS + SPS u zbiru 53%, da padnu mogu da su jedino na 46% ili manje (zbog manjina), tako da i bez izbornog inžinjeringa imaju jaku većinu nažalost

Protesti možda imaju smisla iz moralnih razloga, ali iz praktičnih logike nema

SNS + SPS u zbiru 53%, da padnu mogu da su jedino na 46% ili manje (zbog manjina), tako da i bez izbornog inžinjeringa imaju jaku većinu nažalost
Ovo nisu protesti zbog republičkih, već zbog BEOGRRADSKIH, oni tvrde da su tu pobedili i ubedjeni su u to, dakle oni ništa ne kažu zbog Beogradskih, a jasno je kao dan, da logično ako opozicija pobedi u Beogradu da ona formira vlast celu, a SNS u Beogradu makar odlazi u istoriju. Nakon toga bi naravno uskoro bili novi parlamentarni izbori, Vucic je kompleksas, sto je i rekao, jer zeli svuda da pobedi, ne zeli u najvecem i glavnom gradu da bude opozicija, a da zvanicno bude predsednik države, ne bi to podneo..

Sad sam pogledao i moje glasačko mesto je bukvalno jedino na teritoriji grada Kragujevca kod koga je "Srbija protiv nasilja" imala apsolutnu većinu (51,9%) i kod koga je broj njihovih glasova u odnosu na drugoplasiranu listu "Srbija ne sme da stane" (23,78%) više nego dvostruko veći (683 : 313). Bravo!

Moje biračko mesto u Beogradu gde bih glasao da sam bio tamo:

1. ИЗБОРНА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ31.88 %

7. ИЗБОРНА ЛИСТА СРБИЈА ПРОТИВ НАСИЉА 39.22 %

https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/sns-i-sps-osvojili-vise-od-pola-odbornika-u-kragujevcu/

U Kragujevcu na lokalu SNS dobio većinu za jedan mandat

SNS 38
SPS 6
UKUPNO: 44

SPN-NADA 14
Slađan Rakić 11
Nova snaga 6
300 Kragujevčana 4
Za Kragujevac 4
Pokret Kragujevac prestonica 2
Kragujevac - jako i hrabro 1
Moj set Kragujevac 1
UKUPNO: 43

u suštini osovina SNS+SPS svuda pala za oko 2%, što znači da bi na junskim izborima u Novom Sadu i Nišu moglo da dođe do promena ukoliko se motiviše biračko telo kao pred ove izbore.

Last edited:
A i malo da se ukrupne ove opozicione stranke...ovako rascepkano na lokalu? 👆 da li može tako? :/

ko o čemu, k**va o poštenju :)
Šta je pogrešno rečeno?
Nisi video snimke iz Zemuna gde se plaćaju glasači?
Nebitno je ovo o EU kandidaturi, vrv na to misliš, i sa EU i bez EU kandidature, plaćanje glasova je nedopustivo...

Šta je pogrešno rečeno?
Nisi video snimke iz Zemuan gde se plaćaju galsači?
Nebitno je ovo o EU kandidaturi, vrv na to misliš, i sa EU i bez EU kandidature, plaćanje glasova je nedopustivo...
sve je tačno rečeno, nego je poenta od koga je rečeno :)

ako im je stvarno stalo neka nam blokiraju pregovore

Pa od nekud se krece, do sad su sve tolerisali. Ovo je bilo prilicno nedvosmisleno i nediplomatski.

pitanje ko tu koga toleriše

"Izručite Slobu, ulazite u EU", "Izručite Mladića, ulazite u EU", "Započnite pregovore sa vlastima u Prištini za priznanje, ulazite u EU"

U međuvremenu primili Rumune i Bugare koji su 2006. imali dosta manji standard nego Srbija, a korupcija im je u nekim segmentima na nivou koji čak ni mi ne možemo zamisliti. 70+% Srbije je nedvosmisleno bilo za članstvo u EU.

Evo sad za Ukrajinu i Moldaviju pristupni pregovori odjednom pre Gruzije koja je dosta stabilnija država ili BiH koja je u centru Evrope, Makedonci menjali ime, a sad moraju i istoriju...

Last edited:
Sa pravom se smanjuje podrška EU. Iskreno, ja sam uvek smatrao da suštinski pripadamo EU u svakom smislu i bezuslovno sam podržavao članstvo. Ali ova njihova seratorska politika i konstantni dvostruki aršini su zaista prevršili svaku meru. Da je sutra referendum, bogami bih dobro promislio kako da se izjasnim.

Imamo mi trenutno vecih problema od pristupanja EU, ali EU ima ekonomske alate da malo disciplinuje ovu mafijasku vlast. A to bi nam svakako dobro doslo.

Pa mogu da se prekinu investicije, mozemo prosto da budemo zaboravljeni. To sve zavisi koliko bi trebalo naplatiti ovih 4k dinara da vecina prestane sa klosarskim ponasanjem.

Pa mogu da se prekinu investicije, mozemo prosto da budemo zaboravljeni. To sve zavisi koliko bi trebalo naplatiti ovih 4k dinara da vecina prestane sa klosarskim ponasanjem.
Tako je, ne treba nikakve sankcije, samo lagano da se distanciraju bez pompe...

Back