Izbori

SPSovci su svi rusofili, a u isto vreme turbo kom*njare i ateisti.

Pošto moram da ih "poznajem" dosta, mogu ti reći da nije baš tako.. 🤭
Ima mladih, nemaju veze sa ovim uopšte, slavu slave.. 😁 Pa su neki u Jedinstvenoj Srbiji, koja nije uopšte iste ideologije kao SPS, ali su gpdnama koalicija, pa rade aktivizam i za JS i za SPS.. Znaš koliko ljudi nije u partijama ovde zbog ideologije uopšte, a češći su ti na sastancima i u aktivizmu od tih koji zapravo jesu.. Ni SNS ni SPS se ne bazira na ljidima koji su iz neke ideologije tu..

Dobro, i SPS je postao big tent kao što je svaka opcija u trenutku vlasti bila ideološki multipolarna.

Ali u osnovi i idealima njihove stranke su levo-komunističke vrednosti.

Realno rečeno sve opcije koje su prešle cenzus imaju bar delom istaknuta nacionalna pitanja.

Aleksić, Ćuta i Parandilović u SPN.

A oni su proevropski orijentisan desni centar, a ovi su bili nacisti. Mislim i sad su u dusi.

Ne znam, ja nisam video izjave Aleksića i Ćute oko EU.

Oni su zaduženi za Kosovo, Marinika i Lazović za EU. Svako svoj deo posla.

Pa Alekseic je rekao da su oni sada proevropska stranka, doduse malo sramezljivo. Mislim da je on bukvalno uteran u tu proevropsku koaliciju, a I morao je naci razlog zasto je izasao iz nardone stranke da ne bude da su se posvadjali oko toga ko je pojeo zadnji kolac.

Divnooo...
Da li je normalno živeti opterećen takvim mislima, da li je normalno ili iščašeno da uopšte valda takva atmosfera u bilo kojem društvu da se dođe do iskazivanja takvog stava, nevezano na koga se odnosi.. Bojim se da nije i da polako odnosi đavo šalu, da li će biti kasno? :/

Đavo je odavno odneo šalu i odavno je kasno. Mi 12 godina nismo normalno društvo i država i to je tako.

Da, ali je postojao period kada smo to bili u naznakama. Ovo sad je... neću reći dno, jer ovi uvek nađu način da ga probiju. Detinjstvo nam je upropastio Milošević, ovi nam upropašćavaju mladost i budućnost.

Da, ali je postojao period kada smo to bili u naznakama. Ovo sad je... neću reći dno, jer ovi uvek nađu način da ga probiju. Detinjstvo nam je upropastio Milošević, ovi nam upropašćavaju mladost i budućnost.
Upravo tako, smatram da ne postoji nijedan jedini razlog da neko bude član SPS, Radikala ili SNS-a, to prosto nemoralno, svako ko ima gram dostojanstva neće biti nikada član tih partija i svako zaslužuje najveću osudu.

Jednostavno te organizacije su zaista najveće zlo ove zemlje i to je tako...

Haos ispred gradske skupštine..

Iz CRTE pominju sve koji imaju pristup biračkom spisku da kažu šta znaju.. Ja imam pristup ali nemam mogućnost ažuriranja istog, ali neke stvari znam oko upisa iz BIH..kome da kažem? Evo ja sam spreman po bilo koju cenu..

skoro 60% birača je glasalo za opcije koje smatraju da je 5. oktobar mračan dan u srpskoj istoriji

iskreno ne znam šta je rešenje svega ovoga, džabe i na ulicu i demonstracije kad je činjenično stanje da je većina naroda (i povrh svih krađa) indoktrinirano do mere gde nema povratka

Brzo bi se to promenilo samo da se hoce.
ne verujem, iskreno

od gradske skupštine / RIKa nema vajde, glavna adresa koju treba ciljati je Neznanog junaka 1 pošto je to izvor većine problema u percepciji ovog naroda

Back