Dubiozu kolektiv sam i ja nekada priželjkivao da ide za BiH, ali sada iz ove perspektive ne znam šta bi mogli ponuditi a da to već nije više puta viđeno i prežvakano... Zamišljao sam im nastup nešto na fazon Grčke 2013-e, generalno za njih nikada ne bi bilo kasno da odu i ne sumnjam da bi napravili dobar show na stejdžu, pri tom ne bi bili jedini koji su pljuvali po Evroviziji a kasnije nastupili na istoj.
Inače, danas odgledah neku rekapitulaciju kako je BiH glasala u finalima dok je učestvovala i zaključih da je za sve te godine učešća samo 2005. godine prezenter glasova bio neko od etničkih Srba, tada je ona bivša misica Ana-Mirjana (ili kako se već zove) čitala poene. Moj idealni izbor u slučaju povratka bi bio da se interno pošalje Boris Režak, jedva sam ga ove godine prepoznao u interval actu Beovizije, na onoj povratničkoj se pojavio sa nečim što se ne može ni nazvati pjesmom, svaka njegova balada sa početka karijere je bila remek-djelo naspram one smijurije.
Nego, nisam prokomentarisao cjelokupan show ovogodišnjeg izbora - meni npr. nije smetalo postojanje green room-a niti dužina intervjua sa svakim od učesnika (vrijeme se svakako izvuče), međutim išlo mi je na živce kada ono dvoje krenu da pjevaju i odvaljuju kojekakve gluposti što im je totalno bespotrebno i ne vidim poentu zašto su to radili, bukvalno transfer blama sam svaki put doživio kada su pokušali ispasti zabavni više nego što jesu.

Revijalni dio mi je bio prihvatljiv za prvo polufinale i finale, ali one druge večeri sa dovođenjem onog Danijela Popovića su dokazali da ne žele okaniti se jugoslovenstva, ne znam čime je dotični pola-Belgijanac a pola-Crnogorac koji je selidbom u Zagreb postao ''veliki'' Hrvat zaslužio da nastupi na srpskom javnom servisu, niđe veze ali hajd'... Ukoliko nikakvih ideja nisu imali koga bi mogli pozvati u goste iz susjednih zemalja, bolje da su to veče doveli npr. Banjalučanke Maju Tatić i Mariju Šestić koje su predstavljale BiH, mogle su otpjevati svoje evrovizijske pjesme i po svom odabiru napraviti jedan ''eurosong medley'' svojih omiljenih pjesama, svakako su i jednoj i drugoj ove godine mini jubileji od nastupa na takmičenju (Maji 20 godina a Mariji 15), u svakom slučaju bi interesantnije i ljepše bilo vidjeti njih dvije i da se ljudi u Srbiji ujedno malo bolje upoznaju sa njima kao izvođačima nego što smo gledali njega koji se raspada na sceni.